Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szerelmes, mit tegyek?
1. a szerelem egy idő után elmúlik és felváltja a sokkal mélyebb és értékesebb szeretet
2. "és nem érzem a törődését ,a figyelmét , mintha nem is lenne mellettem és csak még rosszabb minden ,sokszor veszekszünk mostanában mert úgy érzem h megcsal "
Valóban megcsal, vagy csak beképzeled és ezzel támadod?
Itt inkább a mondatod első fele a megcsalás részig a fontos. Miért nem figyel rád, miért nem törődik veled?
Szerintem a kapcsolatotok akkor ellaposodott. Ideje lenne őszintén beszélgetni erről.
Minden egyes nap tenni kéne a kapcsolatért, hogy működőképes legyen!
Ne az én hozzászólásomon háborodj fel, nem én vagyok papucs és nem én vagyok az, aki nem képes otthagyni a párját.
De térj már észhez, a szerelem elmúlik és az, hogy csak szeret, az teljesen rendben van. Ébredj fel, királylány, olyan soha nem lesz, hogy életed végéig szerelmes lesz beléd a pasid, a szeretet sokkal erősebb!
Nem csaltak meg, nyugi, csak azt lehet, aki hagyja magát.
A megcsalás pedig csak a következménye a sz..r kapcsolatotoknak!
Ha meg tudod, hogy megcsal, akkor pedig mi a kérdésed? Miért nem hagyod ott? Problem solved.
ui.: és eléggé normális hangnemben adtam választ, nem kell felháborodnod.
Ha pedig nem tetszik, arról pedig nem én tehetek.
ahhoz képest, hogy csak 1 éve vagytok együtt, elég nagy szavakat használsz.
mi lenne 15 év és 3 gyerek után, hitellel a nyakadban?
#7-es válaszolónak teljesen igaza van.
Ennyi idő alatt nincs olyan, hogy elmúlik a szerelem.
Szakíts, mert sajnos magadat teszed tönkre ezzel a kapcsolattal.
Megcsalásról annyit, ha arról szól az együttlétetek, hogy vitáztok, semmi kedvesség, akkor lehetséges, hogy félremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!