Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szerelmes, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szerelmes, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom pár hónapja az mondta h nem szerelmes már hanem csak szeret. én teljesen össze omlottam. Egyszerűen azóta annyira rosszul érzem magam mindig ,egyszerűen nem tudom elhinni h ez van ,nem tudom h mi történhetett h ez lett.Aztán eljött az évfordulónk és nem lett jobb a helyzet ,már 1 éve együtt vagyunk és nem érzem a törődését ,a figyelmét , mintha nem is lenne mellettem és csak még rosszabb minden ,sokszor veszekszünk mostanában mert úgy érzem h megcsal ,nem tudom h mit tegyek már ,úgy szét vagyok esve miatta. Én vele tudtam elképzelni az életemet és egyszerűen minden szétomlott körülöttem , a terveink velem együtt. Mit tegyek, hagyjam el ? Vagy próbáljam ezt megoldani vele?

2017. okt. 22. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. a szerelem egy idő után elmúlik és felváltja a sokkal mélyebb és értékesebb szeretet

2. "és nem érzem a törődését ,a figyelmét , mintha nem is lenne mellettem és csak még rosszabb minden ,sokszor veszekszünk mostanában mert úgy érzem h megcsal "

Valóban megcsal, vagy csak beképzeled és ezzel támadod?

Itt inkább a mondatod első fele a megcsalás részig a fontos. Miért nem figyel rád, miért nem törődik veled?

Szerintem a kapcsolatotok akkor ellaposodott. Ideje lenne őszintén beszélgetni erről.

Minden egyes nap tenni kéne a kapcsolatért, hogy működőképes legyen!

2017. okt. 22. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Szakits vele vagy oldajtok meg.
2017. okt. 22. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak ,gondolom már téged is csaltak már meg ,nem igaz? Nos ha nem érzed át azt amit én megélek akkor ,nem kell válaszolnod ,én teszek érte csak neki soha nem jó semmi , a másikat mindig dicséri h okos, szép stb és én szinte semmit nem jelentek neki , szóval nem tudsz semmit és csak úgy lököd itt a válaszokat , nem ok nélkül mondom h azt érzem h megcsal , ok kell ahhoz h egy magabiztos ember azt érezze h a párja félrelép .
2017. okt. 22. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne az én hozzászólásomon háborodj fel, nem én vagyok papucs és nem én vagyok az, aki nem képes otthagyni a párját.

De térj már észhez, a szerelem elmúlik és az, hogy csak szeret, az teljesen rendben van. Ébredj fel, királylány, olyan soha nem lesz, hogy életed végéig szerelmes lesz beléd a pasid, a szeretet sokkal erősebb!

Nem csaltak meg, nyugi, csak azt lehet, aki hagyja magát.

A megcsalás pedig csak a következménye a sz..r kapcsolatotoknak!

Ha meg tudod, hogy megcsal, akkor pedig mi a kérdésed? Miért nem hagyod ott? Problem solved.

2017. okt. 22. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:

ui.: és eléggé normális hangnemben adtam választ, nem kell felháborodnod.

Ha pedig nem tetszik, arról pedig nem én tehetek.

2017. okt. 22. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:

ahhoz képest, hogy csak 1 éve vagytok együtt, elég nagy szavakat használsz.

mi lenne 15 év és 3 gyerek után, hitellel a nyakadban?

2017. okt. 22. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, évek óta együtt vagytok, mert akkor normális. De azt írod, 1 éve vagytok együtt, és ő pár hónapja mondta, hogy nem szerelmes. Figyelj, nem fogsz neki örülni, de az a helyzet, hogy pár hónap után még rohadtul szerelmesnek kellene lennie. Ha már ilyen rövid idő után elmúlt, az annyit jelent, hogy megismert jobban, és rájött, hogy mégsem vagy ideális számára, nem ilyen lányt keres. Nem szakít, mert minek tegye, csúnyább ettől nem lettél, van kivel szexelni. De ha lesz jobb, le fog lépni. Szóval szerintem tegyél magadnak egy szívességet, és engedd el ezt a kapcsolatot, keress valakit, aki úgy szeret, ahogy kell.
2017. okt. 22. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:

#7-es válaszolónak teljesen igaza van.

Ennyi idő alatt nincs olyan, hogy elmúlik a szerelem.

Szakíts, mert sajnos magadat teszed tönkre ezzel a kapcsolattal.

Megcsalásról annyit, ha arról szól az együttlétetek, hogy vitáztok, semmi kedvesség, akkor lehetséges, hogy félremegy.

2017. okt. 24. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!