Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem azt érzem már a barátom iránt amit kéne. Szakítsak vele, vagy próbáljam menteni a mentetőt?
Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal. Azt tudni kell, hogy sose m találkoztunk túl sokat, mivel vendéglátós és mindig nagyon későn ér haza ill. hétvégéi se nagyon vannak. Eddig megtudtuk oldani ameddig a tanulmányaimat végeztem, viszont most hogy én hétköznap dolgozom így alig tudunk együtt lenni csak heti 2napot pár órára... sajnos ez meghozta gyümölcsét és egyre jobban érzem hogy eltávolodtam tőle. Már nem hiányzik úgy mint régen, a találkákat sem várom már úgy, a szexet is csak nyűgnek érzem, és ami a legrosszabb és ami eddig nagyon távol állt tőlem: másfelé kezdtem el kacsingatni. Úgy érzem nekem mostmár több kell, mert nem jutunk egyről a kettőre. Összeköltözés még nem megoldható. Viszont tudom, hogy ő mindent megtesz értem és minden szabad idejét velem tölti, ő nem tehet erről... de nekem ez már nagyon kevés... nem tudom mit csináljak. Ez sosem lesz jobb, nem fog szakmát váltani. Ráadásul belépett a képbe nálam valaki akire lassan többet gondolok mint a páromra. Nem azt érzem már iránta amit kéne ez egyértelmű, viszont egy nagyon értékes ember és nem akarom megbántani... mit tegyek? Jobb lesz mindenkinek ha szakítok vele, vagy próbáljam menteni a menthetőt?
23/L
21:23 én egyáltalán nem nézem le őt:) pont ezt értékelem benne annyira, hogy küzd az álmai megvalósulásáért. És alapvetően egykompromisszumkész ember vagyok. Voltak a kevés találkozásból már problémák de megoldottuk komoromisszum által. De sajnos mostmár nem jó ez így nekem, nem tudom tovább teljesen alárendelni magam ennek, mintha nem is lenne barátom...
Köszönöm a sok hasznos választ mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!