Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnád hogy a párod és a gyermeked elköltözik a te hibádból mit tennél?
Megpróbálnám tettekkel bebizonyítani, hogy megváltoztam, de de nem lennék túl nyomulós. Ilyen esetek általában elég súlyos okkal történnek, szóval hagynék időt a páromnak, hogy egy kicsit lehiggadjon.
Bár nem tudom, attól is függ, hogy mi történt, mert vannak olyan dolgok, amik után tényleg jobb hagyni, hogy külön életet kezdjenek (pl egy erőszakos/alkoholista ember jobb, ha nem kuncsorogja magát vissza)
Őszintén, miért jutott idáig a kapcsolat?
Nem akkor kell sírni ríni, mikor már a probléma bekövetkezett, hanem nem kellett volna elkövetni a h..lyeséget, kedves kérdező!
Most persze, szánod bánod, de akkor nem gondoltál a párodra és a gyerekedre, mikor gerinctelen módon megcsaltad őket?
Semmit.
Mivel eleve a legjobbat igyekszik vinni az ember a párkapcsolatába, én úgy vagyok vele, hogy ha az sem elég jó, hát akkor hadd menjen. Veszett fejsze nyele után nem kapkod az ember.
prof. Dr. Roogdky Niombahn receptjét javaslom.
(és miért is szültél neki gyereket? Azt hitted ettől megváltozik? Egy frászt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!