Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele, ha szeretem, de tudom, hogy egy hónap múlva elköltözik külföldre?
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Én 17 vagyok, ő 21.
Még nem voltam úgy senkivel, mivel még nem éreztem, hogy eljött az ideje. Viszont vele minden más, szeretem. És tudom, hogy ő is engem.
Viszont egy hónap múlva kimegy külföldre meló miatt, és ki tudja mikor jön vissza. Szeretnénk megtartani a távkapcsolatot, amíg bírjuk.
A kérdés az, hogy szerintetek megéri-e lefeküdni vele ezalatt az egy hónap alatt? Mi van ha nem fogjuk bírni a távkapcsolatot és időközben szétmegyünk, én pedig neki adtam oda a szüzességemet úgy, hogy nem sokkal rá elhagyott?! Kívánom őt, meg minden, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri. Szerintetek?
Mi sem tudjuk.
Más fiúval is szétmehetsz miután lefeküdtetek, szóval nem törvényszerű, hogy mással együtt maradnál. Szerintem megéri.
Meddig marad kint mert az is kérdés. Nyilván nem fogtok együtt maradni, ha 2 évig nem is találkoztok.
Igen, szétmehetek, de azt nem tudom előre. Ebben viszont biztos vagyok, hogy elmegy.
Ő sem tudja még meddig marad kint, pont ez az a bizonytalanság, amiért nem tudok dönteni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!