Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
A pàrommal már évekota jàrunk nincs összeköltözés sem csak szóbakerült màr pàrszor .A lényeg az hogy vett egy tiszálkodó szettet nekem és kb ennyi.Ugy volt hogy vesz virágot de azt mondta bepotolja mert nem kapott .Régebben sokat kedveskedett mostanàban nem .

2017. okt. 21. 14:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
8-as köszönöm a kritikàdat mindenképp megfogadom .Egyépként lehet neked semmit mondó másnak nem az .Attol függetlenül megbeszélem vele .
2017. okt. 21. 14:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Fegyvert tartanak a fejedhez hogy vele járj? Már bocsi, de az írásodból ítélve, te jobbat mondjuk nem is érdemelsz.
2017. okt. 21. 14:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó a véleményedet .Ezt bizony nem te itéled meg szerencsére .
2017. okt. 21. 15:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó (#12) a szívemből szólt! :D
2017. okt. 21. 15:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Nekem is onnan jött .:)
2017. okt. 21. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Tényleg borzasztó ez a megfogalmazás...

Az a baj, hogy csak tisztálkodó szettet vett, pedig valami különlegesebbre gondoltál?

Ha úgy érzed kevesebbet törődik veled, akkor azt le kell ülni és megbeszélitek..

2017. okt. 21. 17:31
 17/19 A kérdező kommentje:
Igy van vmi különlegesebbre gondoltam .Vmi megerősitésre hogy fontos vagyok neki.Tudom hogy ez gàz màrmint a helyzet meg a megfogalmazás.Attol tartok a felemlitem neki akkor azt fogja gondolni hogy a pénzére hajtok.De tulkell esni ezen is .Köszönöm a vàlaszokat csak azokat akik rendesen vàlaszoltak és persze értelmesen.
2017. okt. 21. 17:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, tényleg katasztrófálisan fogalmazol.

De végül megértettem a problémád. Szülinapra tisztálkodó szett?? Jajjj, ez bizony gáz, én megkérdeztem volna miért, büdösnek talál? Az meg csak hüly@ kifogás, hogy virágot nem kapott. Bárhol lehet venni.

Én úgy látom, nem érdekli ez az egész, épp csak vett valamit hogy csöndben maradj. Nem látok az életetekbe, de én átgondolnám, mennyire vagyok fontos a számára.

2017. okt. 22. 06:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Azota, beszéltem vele és kiengesztelt. Megértette hogy ez igy kevés. :)
2017. okt. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!