Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A romantikus fiúkat miért csak a neten szeretik a lányok?
Én pl csak mértékig szeretem ha egy fiú romantikus.De ne legyen annyira nyálas. :S Nem baj ha van egy kis romantika, de normális határokon belül szeretem :D
És az nem igaz,hogy minden lány csak az izomagyú pénzel teli pasikat szeretik. csak a k.urva fajták szeretik az olyanokat.
Az én párom is romantikus és szükségem is van erre még 3 év után is.
18/L
Ha egy pasi romantikus, nem feltétlen ok a szakításra.
Szeretem ha egy fiú romantikus.Nyálas viszont ne legyen.De mutassa ki az érzéseit.
"MOstanában a legtöbb lány tényleg csak a külsőségekre ad és nem azért van barátjuk,hogy romantikázzanak vele stb.,hanem ,hogy mutogassák,hogy milyen "menő" pasijuk van. "
- Ez fordítva is nagyon igaz.A pasik is csak a külsőre mennek általában.Lényegtelen,hogy milyen belül. Csak az a lényeg,hogy a csaj jól nézzen ki.
Attól függ, hogy az adott pasi mit hisz romantikusnak. Rengeteg pasi azt hiszi hogy hú milyen romantikus de nem az hanem nyálas és kicsit ijesztően lányos. És a lányok a kliséket se szeretik. Azért mert egy moziban tetszik nekik valami, amit a karakter csinál, nem biztos hogy örülne neki ha másnap a pasija kvázi tök ugyanazzal az "eredeti" ötlettel állna elő.
A virág romantikus dolog, de mondjuk nem minden egyes találkozáskor, egy vers is kedves dolog mondjuk évente kétszer, nem hetente (volt egy udvarló félém, aki minden e-mailt versben írt nekem...), ja és az sem romantikus ha folyton bókoltok (24 órában hallgatni, hogy jaj de csodás vagy nem túl izgalmas...).
Tehát nem mindig a csajok a dögök és a számítóak, lehet csak baromi sok neki a romantikátokból...
Szerintem ez emberfüggő. Én odavagyok a páromért és ő is nagyon romantikus.
Igaz, még nem vagyunk együtt évek óta. De nem tervezem, hogy elhagyom (valaha).
L21
Szerintem is a 19:05-nek van igaza. álltalában azok a lányok, akik szeretik a romantikát, nem diszkóba járnak, vagy csak nagyon ritkán, hanem inkább otthon űlnek és neten vagy kissebb baráti összejöveteleken ismerkednek.
De szerintem az nem igaz, hogy a romantikát csak a neten szeretnék. Én is szeretem a romantikát,s mostanába már keveset is járok diszkóba, mert únom azokat a nyomulós pasikat, akik álltalába egy éjszakára akarnak megszerezni...
Remélem, h tudtam segíteni :)
L 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!