Vannak köztetek olyan lányok, akik álmodozó típusúak, nem bulizósak, szeretik nézni a csillagokat, és imádják a romantikus férfiakat?
Az a baj h általánosítunk. Rengeteg lány elmegy bulizni, és ezért már azt mondjuk rájuk, h egyáltalán nincs bennük semmi értelem, és csak a buli érdekli őket. Ezt persze ugyanígy elmondjuk a srácokról is, nem érdekli őket semmi, csak a buli a pia meg a szex. De ez nem így van azért. A srácok is éreznek, meg mi is érzünk.
Én speciel nem vagyok az a nagy bulizós csaj, egyszerűen nem vágyom rá. Diszkóba nem járok,meg úgy egyáltalán bulizni sem, max csak ha vmi ünnep van ( szülinap, vmi évforduló, szilveszter stb) megyek el a barátokkal kicsit "szórakozni". De akkor sem az megy, h vedelünk lerészegedésig, meg hasonlók.
De amúgy nem hiszem, h ez az egész, csak a mai világ problémája lenne. Szerintem régen is éppúgy voltak "bulizós",szórakozni vágyó fiatalok, és azt sem hiszem, h régen mindenki csak az álmainak élt volt. Akkor is voltak nagy kimozdulások, bálok meg miegymás, legfejebb erről hajlamosak vagyunk elfelejtkezni. :)
Szijja:)
Én nagyon álmodózós vagyok, sőt néha már túlságosan, ami nem túl jó, mert visszacsöppenek a valóságba és az nem jó:)bulizni nem nagyon szeretek, szóval nem vagyok discoba járós:)nálam a bulizás egy jó kis csavargást, étterembe ülést, filmnézést meg ilyesmit jelent:)éééés a romantikus férfiakat is kedvelem...egyre kevesebb van ilyen sajnos...:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!