Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki vagy sem?

Figyelt kérdés
Nős férfival vagyok együtt,de kezd néha az idegeimre menni,mert alaptalanul féltékeny,miközben nekem lehetnének néha kérdéseim.A lényeg hogy kb. 10 évig az éjszakában dolgoztam.Sejtelme sincs erről,mert normális munkakörben dolgozok.Annyira de annyira fel tud idegesíteni néha,hogy a szemébe mondanám,hogy mit csináltam régen,mikor hallgatom milyen lekezelően beszél a ribikről,hogy fejbe tudnám vágni.Megmondjam neki vagy sem mit csináltam régen ? Rohadtul irritál ahogy beszél az ilyen típusú nőkről... nekem is megvan a saját sztorim,miért csináltam,megvolt az oka,de elegem van ebből.
2017. okt. 20. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem köll megmondani semmit. Elég, ha fölteszed neki a 10240 forintos kérdést, hogy "na és... mi a véleménye a félrekúró házasemberekről"?

Hátha észbe kap.

(Egyébként 100%-ig biztos vagy te benne, hogy nem tud az előéletedről?)

2017. okt. 20. 23:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem megtaláltátok egymást.
2017. okt. 21. 00:42
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Nehogy már még te legyel felhaborodva! Hamarabb lennek egy utolso csoves az utcan minthogy prosti legyek. Szal nincs az az elethelyzet h valaki prosti legyen mindenfele undorito emberrel osszefekudni pffff azt még te vagy megsertodve? Az is egy gerinctelen dolog h nős ferfivel kavarsz gondolj mar bele a feleseg helyzetebe remelem majd teged is csalni fog a ferjed aztan majd megtudod milyen is az. Pasi sem kulomb.. Mond csak el hagy tudja meg mekkora ribizli a kis szerető, remélem még jol le is köp.
2017. okt. 21. 07:50
 14/14 anonim ***** válasza:

A feleség, a nyomi és a k**va.

Milyen ütős film lenne :D

2017. okt. 21. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!