Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki vagy sem?

Figyelt kérdés
Nős férfival vagyok együtt,de kezd néha az idegeimre menni,mert alaptalanul féltékeny,miközben nekem lehetnének néha kérdéseim.A lényeg hogy kb. 10 évig az éjszakában dolgoztam.Sejtelme sincs erről,mert normális munkakörben dolgozok.Annyira de annyira fel tud idegesíteni néha,hogy a szemébe mondanám,hogy mit csináltam régen,mikor hallgatom milyen lekezelően beszél a ribikről,hogy fejbe tudnám vágni.Megmondjam neki vagy sem mit csináltam régen ? Rohadtul irritál ahogy beszél az ilyen típusú nőkről... nekem is megvan a saját sztorim,miért csináltam,megvolt az oka,de elegem van ebből.
2017. okt. 20. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mondd el!
2017. okt. 20. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ő nem elég érett ahhoz, hogy együtt tudjon veled érezni, ő csak saját magát látja és a saját igényeit, az ő szemében egy r.banc csak egy r.banc és nem egy érzésekkel, személyiséggel bíró emberi lény. Dobd ki és keress egy szerető embert.
2017. okt. 20. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Ez most komoly, csillagom...? xD

Mondd csak el nyugodtan! xDDD

2017. okt. 20. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem szimplan ki kene dobnod, de amekkora retek ember, en elmondanam a felesegenek az egeszet.
2017. okt. 20. 22:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy nős ember a szeretőjére féltékeny? Nem látod ezt egy csöppet visszásnak?
2017. okt. 20. 22:19
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem pontosan vilagos a szamara, hogy a ribivel van egyutt :"D.
2017. okt. 20. 22:24
 7/14 A legrosszabb ***** válasza:
87%
Két hülye egy pár.
2017. okt. 20. 22:41
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem a problémádat... rlbanc vagy. Eddig ok. A házas pasid lenézi a rlbancokat. Ez is jogos. Mi a fhasz bajod van? A rlbancléttel együtt jár a lenézés, mert aki pénzért kefél (avagy a te szavaiddal élve “az éjszakában dolgozik”), az egy utcasarki prostituált, ergo qrva. A qrvákat pedig lenézzük, mert a pinájukat használják anyagi javakért cserébe. Semmi baj azzal, ha qrva voltál, azzal viszont van, hogy te itt önérzetesen kikéred magadnak a qrvákról alkotott jogos véleményt és lenézést... ez vele jár, babám, viseld el!
2017. okt. 20. 22:43
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Miért vársz tiszteletet és megbecsülést, mikor egy nős pasival kavarsz? Az pedig csak hab a tortán, hogy még prosti is voltál.
2017. okt. 20. 22:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Nyisd feljebb szemét, mond el neki.
2017. okt. 20. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!