Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magyarok miért beteges kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarok miért beteges kapcsolatfüggők?

Figyelt kérdés
Állandóan panaszkodnak, ilyen meg olyan párom, utálom a páromat, nem tudom elviselni...stb De akkor sem szakít vele. Inkább hosszú évekig bent maradt egy rossz párkapcsolatban, és tovább panaszkodik. Ahelyett szakítana vele, keresne új kapcsolatot, amiben boldog lenne. Ez valami fétis náluk, élvezik rossz párkapcsolatban szenvednek?

2017. okt. 18. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2., a számból vette ki a szót!

Már bórsódzik a hátam ezektől a divat-jelszavaktól!

"Engedd el a problémát"

"Kapcsolatfüggőség"

stb.

2017. okt. 18. 15:30
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Népek csoportgenetikája nem véletlenszerű. Sorsot alakító testvéreink ügyesen kezelik ezt is. Ahogy minden népbe, belénk is van egy bizonyos hajlandósági komplexum, mint egyik alap azok közül, amik minden időben befolyásolnak.

Nálunk ez, egyik mellékeredménye.

2017. okt. 18. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem paran azert mert imadjak a szexet, mert a szex lehet baromi jo.., attol h mas nem mukodik maxon....
2017. okt. 18. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, sokat gondoltam erre...

Lehet hogy azért marad bene mert meg érez iránta v mit, hogy szerelem vagy csak kötődés.... vagy újra kezdeni mindent egyedül, jó vele a szex....ki tudja, mindenkinél más.

Van egy történetem...::(( elég szomorú számomra peddig 2-3 éves.

Mi is szakitottunk a volt exemmel, ugy akart vissza jönni hogy ott volt neki a másik srác, mondta..azt hittem erős vagyok, de mégsem, akivel vagyok nem olyan ember mint ahogy azt mondta, nem mondot igazat.

A lényeg az hogy ....ugy akart engem vissza, hogy volt neki pasija.

Néha csak egy pici részleten múlik az életed, vagy hogy boldog légy.

Máig emlékszem ra... kettesben voltunk az autóban, nem jutottam szóhoz ahogyan elő adta magát, némán hallgattam ot, kiszállt és láttam megvillanni a telefon fényét az arcán. :( szomorú és csalódott voltam.

A pasija már aggódott hogy hol lehet a kedvese.

A legjobb dolog hogy meg mindig szeretem:) , hogy meddig?

Ki tudja....:)

De azt tudom hogy miért szeretem. :::))) meg mindig. Röv ennyi...

2017. okt. 19. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!