Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet ezt menteni?
nagyon szeretem a barátomat.ő az első aki mellett igazán boldog vagyok.de félek mert 5-6 hónap után szünetet kértem mert félek az elkötelezettségtől és 15 évesen nem akarok megállapodni...és eléggé rosszul érzem magam h én nem vagyok képes elköteleződni.de ő meg őrülten szerelmes belém ezt le sem lehet tagadni és ő is megmondta h velem akarja leélni az életét és tudja h én vagyok neki az igazi(érzi is)én is nagyon szeretem őt nagyon.csak sok a veszekedés.=/ és a szünet alatt is..elég sokszor volt.nem rég egymás után gyorsan kettő.és most nem tudom h h áll a dolog.=/ mert én tudom h szeretem csak rettentően félek h elveszítem,mert nála jobbat nem találnék..abban biztos vagyok.ő elfogad ahogy vagyok és ez nem sok mindenkinél van így. amikor vele vagyok boldog vagyok és olyan szabadnak érzem magamat mellette mert magam lehetek.=)és imádom őt.csak nagyon félek attól h ez elmúlik.=/ mert mintha a veszekedések kihatottak volna az érzéseimre.én meg ezt nem akarom.(+ nagyon féltékeny,sokszor voltak emiatt is veszekedések)csak nem érzem úgy mint azt ami régen volt vagy pár héttel ezelőtt.és nem tudom h mihez kezdjek.tudom h ezt csak én tudhatom és ti nem.csak a véleményetekre vagyok kíváncsi..tehát szerintetek mit tegyek??..pl pár év múlva meg lehet próbálni ha netán most nem sikerülnek a dolgok?? vagy ez csak hullámvölgy?=//(csak az a baj h sokszor megbántottam már...és olyan mintha játszadoznék vele de közben meg eszem ágában sincs...csak ingatag vagyok=// és félek.fontos nekem sőt..)nem akarom h elmúljon a szerelem..
légyszives kicsit segítsetek.
Kicsilány:)
Teljesen érthető az aggodalmad,hiszen nagyon fiatal vagy még:)ritka sajna az olyan,aki fiatal korától kezdve van együtt a párjával...ha esetleg a mostani kapcsolatodnak vége lenne,akkor ne a rosszdolgokra emlékezz,hanem csak a jókra...késöbbiekben meg bármi lehet,senki sem jós hogy tudjuk,mi lesz pár év múlva...:) ha pár év múlva elöjönne megint benned a mostani barátod iránti érzelmek,szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz..lehet hogy az egymás nélkül töltött idő vezet rá arra titeket,hogy egymáshoz tartoztok...vagy épp ellenkezőleg..megmarad egy gyerekkori szép szerelemnek,és ennyi..
sose lehet tudni,szóval ne búslakodj:)
15 -6 évesen én is ilyeneken gondolkoztam,nmint te...ezért 16-17-18 éves korom között megcsináltama hülyeségeimet...kerestem a nekem való pasit,s ágyban kötöttem ki egy kettővel,és rájöttem nem találom...egészen a közelmúltig...1 év netes ismeretség után összejöttem a párommal,3 hónapig távkapcsolatban éltünk, 360 km választott el,de minden héten láttuk egymást..szerencsénk volt...majd 3.hónapban összeköltöztünk,..nemsokára 10 hónaposak leszünk,s esküvőt tervezgetünk..megtaláltam az igazit:)
Mindenki megtalálja,elöbb vagy utóbb..Sok sikert!:)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!