Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben mindent túlreagál. Zavarja ha szellentek, zavarja a horkolásom, meg szoktam viccesen szívni a vérét, hogy konyhabútornak hívom vagy malacka (utóbbi időkbe szedett fel pár kilót, de nem szóltam meg). Szal mit tegyek h ne legyen ilyen tulérzelmes hisztis lány???

2017. okt. 16. 17:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Arról inkább neked kéne tájékozódni...
2017. okt. 16. 18:11
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Szakìts vele!!! Add meg a nevèt linkeld a profilját majd èn úgy kezelem mint egy nőt kell!
2017. okt. 16. 18:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van humorérzékem, de ha malackának hívnál, csakmert felszedtem pár kilót, vszeg ott lenne a vége a kapcsolatunknak.

Bunkó vagy, ennyi.

2017. okt. 16. 19:01
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
A horkolás engem is zavarna. :D Elhiszem, hogy téged nem zavar, de mások nem tudnak miattad aludni. Rohadt elviselhetetlen. Laktam egy fedél felett valakivel, akinek a horkolásától még a másik szobában sem tudtam aludni. Lehet rajta változtatni. Például ha nem háton alszol.
2017. okt. 16. 19:12
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem értitek
2017. okt. 16. 20:25
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod mások véleményeit elfogadni, nem kell kiírni kérdést. Szia.
2017. okt. 16. 21:29
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó isten, gyere le...
2017. okt. 17. 09:15
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érted. Rohadt humorosnak hiszed magad, de valószínűleg nem vagy az. A másik fele meg az, hogy ha tudod, hogy a barátnőd ÉRZÉKENY és (szerinted) nincs humora, akkor nem bántod meg. Innentől feltételezem, hogy vagy fogyatékos vagy vagy simán csak paraszt.

De találjatok ki akkor egymásnak beceneveket, végül is gondolom neked is tetszene ha mondjuk kisp.csűnek hívna...

2017. okt. 17. 11:35
 19/28 A kérdező kommentje:
De régen nem ilyen volt... történt vele az utóbbi időbe pár rossz dolog (szerettei balesetet szenvettek) és azóta nem veszi a lapot. Én meg megsavanyodott emberekkel nem akarok együtt lenni
2017. okt. 17. 15:24
 20/28 anonim ***** válasza:
Talán mert időt kéne neki hagyni hogy jobban legyen?? Tudod, ha szeretünk valakit, akkor akkor is kitartunk mellette, amikor nehéz helyzetben van. Egyáltalán nem foglalkoztat az állapota..
2017. okt. 17. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!