Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iwiwen lévő randevú alkalmazások közül melyik a legjobb, ti melyiket használjátok?
Kedves 14:29!
Ok, elhiszem, hogy jobban megnyílnak egymásnak, de akkor nem is az igazi énjét fogja megismerni...ha itt jól el lehet vele beszélgetni, akkor a másik azt hiszi, hogy a való életben is...de nem így van és jönnek a problémák...
Én nem ismerkedek interneten, amikor anno általános iskolás voltam, akkor volt a chat őrület, s én is chatelteltem, de ma már eszembe nem jutna...Nem hiszem azt, hogy neten jobban meg lehet találni életed párját, mint pl.utcán, rendezvényen, buliban.
Igen, érhetnek csalódások, akár neten, akár máshol ismerkedsz, DE!!!! ezek a csalódások kellenek is, hogy pl. a legközelebbi kapcsolatban mit ne szúrj el...
Én még mindig annak a hive vagyok, hogy nem neten ismerkedjek, hanem a való életben... :)
Most akkor én is hülye vagyok??? :D Nem hinném...
Már bocsi 59-es,de nőzni nem kezdek el.....gondolom érted :D
Én is leléptem,és egy fiúval találkoztam akit nem a neten ismertem meg.Sőt életemben nem kerestem még társat a neten,csak kiváncsi voltam azért tettem fel a kérdést.Te jöttél /és ne mond,hogy nem vagy kocka/te egy anonim kötekedő vagy.A kérdést nem is bírod értelmezni,mert ne haragudj,nem is a kérdésre reflektáltál.
Tudod én nem szeretem,ha valakibe belekötnek,s nehogy már te döntsd el,hogy én vagy más hol keressek társat magamnak.
Az előtted lévőnek meg azt üzenem,hogy itt senki nem volt lehülyézve azért,mert nem a neten ismerkedik.Viszont ha kicsit visszaolvasol a neten ismerkedőkre volt ilyen utalás.
".Nem hiszem azt, hogy neten jobban meg lehet találni életed párját, mint pl.utcán, rendezvényen, buliban."
Ezt mondta valaki? Ez bele van írva a kérdésbe? Kit érdekel, mit hiszel, de most tényleg? :)))
Amúgy én sem hiszem. De azt igen, hogy a net is EGY lehetőség a SOK közül. Nincs abszolút nyerő módszer. A diszkókban is születtek már életre szóló kapcsolatok, a netes is történtek ilyenek. Meg ezer más helyen jöttek már össze emberek boldogan. Úgy érzem teljesen el vagy tévedve. Az internet nem a biztos módszer, hanem egy módszer a sok közül, ami mellett máshol is lehet, érdemes párt keresni, de megadod vele az esélyt, hogy a nagy ő a neten keresztül is bekopogtathasson.
A kérdezőnek: én is kíváncsi lennék rá, de sajna csak ez a fikázás ment itt. Kár érte... :(
(F24)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!