Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti szeretitek a munkamá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti szeretitek a munkamániás pasikat? Mi a véleményetek róluk?

Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 11:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem anyam munkamanias de ettol fuggetlenul szakit idot velem is programokra, igaz, neha ket hetre elore kell lapoznia a naptaraban, hogy hova ferek be :) De ferfiban sem zavarna, eleve ha valakinek szar munkaja van amivel keveset keres, akkor hiaba lenne idotok, ha penzetek nincs minosegi programokra. En pedig inkabb a minosegre megyek, mint a mennyisegre. Egyuttelesnel eleve szerintem kevesebbet szamit, ugyis egyutt alszotok legalabb, es jol irta valaki, ha valamire vinni akarod az eletben, akkor a fiatalkort bizony a munka viszi el. Anyamek igy 40 felett mar siman eljarnak jazzkoncertre majdnem minden heten, parhavonta meg hajokazni kulfoldre, wellnesselni belfoldon vagy csak ugy barhova ahova az atlag 20 eves par nem jut el. Ez ilyen, ha fiatalon odateszed magad, kesobb pihenhetsz. A randizos idoszakban lehet necces csak, ha nem tudtok rendszeresen talalkozni.
2017. okt. 13. 13:52
 12/19 A kérdező kommentje:
11 es válaszoló hát lehet ebben igazad van hogy fiatalon kell dolgozni de viszont az sem egészséges ha fiatalon már túlhajszolja magát az ember. Igenis néha kell időt szakítani a kikapcsolódásra. A munkamánia szerintem betegség valamilyen szinten.
2017. okt. 13. 14:45
 13/19 anonim ***** válasza:

"ugyis egyutt alszotok legalabb"

Micsoda program, erre aztán lehet kapcsolatot építeni :D

" ha valamire vinni akarod az eletben, akkor a fiatalkort bizony a munka viszi el"

Én úgy érzem, éppen viszem valamire: álmaim munkájával foglalkozok, korrekt fizetést kapok, jól érzem magam, fejlődhetek - minden nap 4-kor lehúzzuk a rolót és húzok haza, hétvégén pedig a munka felé se kell szagolnom :)

De egyébként is inkább lennék csöves, mint hogy elcsesszem az életem azzal, hogy droidként ülök látástól vakulásik melóban, miközben úgy múlik el a fiatalkorom, hogy észre se veszem...

"eleve ha valakinek szar munkaja van amivel keveset keres, akkor hiaba lenne idotok, ha penzetek nincs minosegi programokra"

Szerintem ezerszer nagyobb baj, ha túlhajtod magad, és pénzed van halomszámra, de időd nincs elkölteni - aztán mindenféle egészségügyi baja lesz az illetőnek mert túlhajszolta magát, és 50 évesen eldobja a kanalat anélkül, hogy egy napig is igazán élvezhette volna a pénzét.

Minőségi programot meg lehet nagy halom pénz nélkül is szervezni ;) Kicsit okosan kell gondolkozni. Nem csak az a minőségi idő, hogy kimész Dubaiba egy 6*-os szállodába koktélozgatni :D Egyébként mi pl pár hét múlva utazunk Afrikába lényegében potom pénzért, ügyesen kell repjegyre vadászni. Egyik barátnőm egy boltban eladó, kb kéthavonta jár Észak-Afrikába üdülgetni, már nagyon jól tudja, hogy lehet olcsón kifogni utakat.

Amúgy a leírtak alapján édesanyád nem munkamániás. Sokat dolgozik, odateszi magát, ennyi. A munkaMÁNIÁS beteg, nincs élete a munka mellett. Pl apám: van hogy este hazamegy vacsorázni meg tusolni, aztán visszamegy dolgozni még egy kicsit éjszaka. Hajnalban hazaér, alszik pár órácskát, aztán reggel megy vissza. Szombatonként szintén dolgozik, a vasárnapját meg elviszik a kötelező dolgok (kerti munka, bevásárlás, stb), idejét se tudom, mikor ült le csak úgy lazítani. Ha nem dolgozik éjjel, akkor munka ügyben emailezget meg telefonálgat este vacsora után éjfélig, vagy kicsit tovább.

Na, ez pl munkamánia, és senki soha nem fogja beadni nekem, hogy ez jó dolog......

2017. okt. 13. 15:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért nagyon nem mindegy, hogy valaki mivel foglalkozik (pl. a világon a legjobb 200 vagy 200000 között kell-e lennie), milyen körülmények között válik munkamániássá (pl. külföld), hogy ez oka-e vagy okozata a többi problémának.
2017. okt. 13. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez tok jo, de nekem meg nincs energiam ahhoz, hogy allandoan az akciokat lessem, mikor tudok minel olcsobban kikapcsolodni. Ha kitalalom, hogy en jovo heten akarok Afrikaba menni, akkor jovo heten akarok a leheto legkenyelmesebb modon eljutni oda es nem a benszulottek kunyhoi kozott akarok keresgelni AirBnB-n, melyik a legolcsobb :DDD Ennyi. Lehet nem ez a legtudatosabb eletmod, de nekem ez a kenyelmes es ha van kedvem es energiam is dolgozni a tobb penzert, ahelyett, hogy reggel 8-tol delutan 4-ig lazulok valahol maximum netto 200-ert, akkor miert ne tegyem. Ehhez hozzatartozik az is, hogy nekem az onmagammal szemben tamasztott elvarasaimat nem elegiti ki az, hogy bolti eladokent ucsorogjek valahol eveken keresztul.
2017. okt. 13. 15:46
 16/19 anonim ***** válasza:

"de nekem meg nincs energiam ahhoz"

Hát, ha addig güriznék, amíg bele nem gebedek, akkor gondolom nekem se lenne :D

Aki nem dolgozik ezerrel éjjel-nappal valami hajtós állásban, az már bolti eladó, vagy mi? :D

2017. okt. 13. 16:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja, és félreértettél: ismerősöm all inclusive wellness hotelekbe jár, nem benszülöttek kunyhóiba :)
2017. okt. 13. 16:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Azon nem gondolkoztatok el, hogy ha esetleg kisebb lenne az igényetek, akkor a pasi sem dolgozna annyit? Mert alapvetően egy pasi vagy azért munkamániás mert:

- vagy unja magát otthon, ezt a ti hibátok is egyben

- vagy ki akarja elégíteni a család minden anyagi igényét, amit effektíve elvárnak tőle

- vagy hobbi neki a munka és imádja (szerencsés ember)

2017. okt. 19. 15:23
 19/19 A kérdező kommentje:
A párom szeret dolgozni az a hobbija mondhatni így is és nem azért dolgozik mert unja magát itthon. De régen is ilyen volt állítólag. Itthon is mindig segített az apjának mindenbe.
2017. okt. 21. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!