Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat nem érdekli, hogy velem mi van. (? )
4 éve vagyunk együtt. Úgy érzem, hogy őt teljesen hidegen hagyja, hogy mi történt velem. Én mindig megkérdezem, hogy milyen volt a napja, mi volt a munkában. Ő viszont sosem. Suliba járok még zh-ra készülök...mondtam is neki, de azóta rá se kérdezett, hogy mennyire megy, hogy állok vele. Erre csak annyit mondott, hogy ő nem fog nekem könyörögni, hogy mondjam el és, hogy miért kell megkérdeznie magamtól nem tudom elmondani?
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tehetnék? Próbáltam megbeszélni, de a saját igazát mondja.
Kedves Utolsó!
Nem zavart az téged, hogy sosem kérdezett felőled? Én úgy érzem, bármit is mondok neki nem érdekli, nem megy bele jobban a témába.
10-es vagyok
Akkor zavart volna, ha ezt csak velem csinálja, mással meg pergő, sziporkázó beszélgetéseket folytat.(Mondjuk haverokkal, rokonsággal, ismerősökkel)
De nem, ő egy eléggé zárkózott ember, mindenkivel ilyen volt.
Az előbb elmosolyodtam és rád gondoltam, mert most jött meg a munkából 2 perce, vette le a kabátját és beszólt a szobába, hogy:
- Szia megjöttem! Csacsogj, mi történt ma veled?:)
Szóval, neked is van remény! ... és az emberek nem egyformák, ő ilyen, de tudsz rajta változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!