Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti várnátok rá?
Figyelt kérdés
Van egy nő van egy gyermeke nem a jelenlegi párjától, a párjával nagyon rossz a kapcsolata el akarja hagyni a nő. Én odáig vagyok a nőért ezt ő is tudja és úgy tűnik ő is értem . Kértem hogy legyen velem erre csak annyit írt hogy majd személyesen megbeszéljük nem volt még alkalmunk rá. Írta hogy hiányzom neki hogy szeret velem beszélni velem lenni hogy érdeklem. ti mit gondoltok ?2017. okt. 10. 19:02
11/11 A kérdező kommentje:
épp az hogy nem akar hozzám költözni. azt mondja nagyon megviselte a kapcsolat nem tud bízni senkiben és most egyedül akar lenni helyrehozni az életét. Nem fogad el semmilyen segítséget hiába ajánlottam ha ki akarna használni már megtehette volna úgy gondolom. Rendes nő és nagyon jó anya nem ez a tipikus agyonkurt fiatal ribizli gyerekkel típus.
2017. okt. 12. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!