Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek véletlen vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek véletlen vagy köze van hozzá?

Figyelt kérdés
Úgy 1 hónapja beszélgetek egy fiúval facebookon. Kedves, aranyos, jómodorú fiúnak ismertem meg, bár kissé fura volt már az elején is, hogy többmilliós autókkal pózol és elég durva alakok a barátai. A múlthéten volt egy este, mikor kitárgyaltuk egymás exeit. Meséltem neki a volt barátomról, hogy azért szakítottam vele, mert a kapcsolatunk végére már kezdett durva lenni velem. Akkor normálisan reagált, tett rá 1-2 megjegyzést, de semmi komoly. Rá pár napra a volt barátomat összeverték. De úgy, hogy kórházba is került, csontja is törött. Nekem ez nagyon fura. Egyből arra gondoltam, hogy ez a fiú verte vagy verette meg. Tegnap rákérdeztem nála kerek perec, de kikérte magának, meg hogy minek nézem én őt? Aztán azóta nem írt, pedig én már bocsánatot is kértem tőle. Látta, de válasz azóta sem jött. Mit csináljak?
2017. okt. 6. 16:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Hiba az exek kibeszèlèse! Rendes lány úriember nem mind rosszat az exèről! A múlt az csak múlt! Kell neked ilyen maffiàs srác?? Közös ismerősöktől tudd meg ki verte meg az exed! Neked a balhès fiú a zsánered? Agresszìv verekszik maffiás haverok a vègèn te is űlni fogsz. Volt egy falusi disco 10-15ève eltűnt egy mobil zene le ajtó becsuk villan fel...egy rendes lány táskájában volt...neki is a balhès fiúk jöttek be a barátja tette bele! Te bőröndödben meg drog lesz a luxus nyaralás után
2017. okt. 6. 17:16
 12/19 A kérdező kommentje:

Beszéltem a volt barátommal is és a sráccal is. A volt barátom azt mondja, hogy hazafelé menet verték meg, az utcájuk elején. 5 ilyen kigyúrtabb, nagy darab emberke volt. Nem loptak el tőle semmit, csak megverték, illetve nála volt a laptopja, azt is összetörték a táskán keresztül.

Beszéltem a sráccal is, személyesen és azt állítja, hogy semmi köze hozzá. Nekem nem tűnik hazugnak. Azt mondja, hogy ha nem hiszem el, az az én bajom, ő nem csinált semmit a volt barátommal. Eléggé megharagudott rám, mert olyan kimért volt, szóval nem tudom. Nem hinném, hogy hazudna, vagy pedig nagyon nagyon profi.

2017. okt. 6. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:
azt hittem ő ment oda az is sok lett volna de igy hogy ráküldött hagyd most ne zárd le ez beteg ember
2017. okt. 6. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:
mármint zárd le
2017. okt. 6. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Még csak facebook-on beszélgettek,semmi nem történt köztetek.Minek pazarolna energiát egy ilyen esetre ? Hülyeség az egész,megértem hogy megsértődött.
2017. okt. 6. 22:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha úgy kérdezted meg, hogy " UGYE nem te verted össze az exemet?" mégis ki a tököm lenne olyan hülye, hogy azt mondja rá, hogy de igen, én voltam?
2017. okt. 7. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:
elég furcsa összekötni a két dolgot. ki az a barom aki szóra szórakozásból összever valakinek valakit
2017. okt. 7. 17:31
 18/19 anonim ***** válasza:

"elég furcsa összekötni a két dolgot"

Már miért? Úgy csinálnak itt néhányan, mintha nem léteznének olyan pasik, akik bosszúból betörnek néha arcokat.

Én simán elhinném, hogy ő volt, vagy talán a hülye exed (ha már ilyen agresszív) másnak is törhetett borsot az orra alá. Szóval ki tudja.

Most jön a népszerűtlen rész: akárki is volt, megérdemelte az a szrarcú. Kezdett volna ki a saját súlycsoportjával.

2017. okt. 8. 09:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor úgy tűnik hogy nagyon profi.
2017. okt. 8. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!