Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne a helyemben? Várna vagy elfelejtené?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal, aki fiatalabb nálam pár hónappal, meg úgy kb 2 hónapja. Kb 10 napot jártunk, aztán vége lett mert nem szerettem igazán. Azonban hiányát csak akkor éreztem mikor már késő volt. Az elmúlt 2 hónapban szinte minden nap sírtam utána és tegnapelőtt felkeresett telefonon és közölte, hogy újra szeretné kezdeni, mert nagyon sokat gondolt rám az elmúlt időben. Azonban ismerősei azt mondják neki, hogy hagyja a dolgot mert ha egyszer nem ment, akkor másodszorra sem fog. Azonban ő ragaszkodást mutat. Egy iskolába járunk viszont két különböző településen lakunk, melyek közt nincs autóbusz-összeköttetés. A sulinak vége és így már nincs hol találkozzunk, azonban ő, annak ellenére hogy én azonnal beleegyeztem az újrakezdésbe, gondolkodási időt kért. Lehet, hogy elsiettem a válasszal? Dehát nagyon szeretem és nem akarom újra elveszíteni, mikor már ilyen közel van hozzám. Csalódtam egy kicsit benne, mert úgy volt, hogy a suliban összefutunk és megbeszéljük, ő azonban tartózkodott. Ez rosszul esett és nem tudom mit csináljak. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy úgy tehet velem akár egy ronggyal. Ti hogyan folytatnátok a helyemben a történetet?
2010. máj. 28. 17:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát eléggé kötözködőnek és okoskodónak ha már itt tartunk. Téma lezárva. Nem azért tettem fel a kérdést, hogy ismeretlenekkel feleslegesen fecsegjek!
2010. máj. 28. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem akartam okoskodni... :(

Meg most komolyan: Mi az hogy "feleslegesen csevegni"? Azt nem válogathatod meg hogy ki válaszol a kérdésedre! Szerintem normális voltam veled. Hűtsd le magad! Menj levegőzni! :S

2010. máj. 28. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Azzal "beszélj" így aki RONGYKÉNT kezel téged! Szégyelld magad! Rib@nc! Én is lezártam a témát... Minden további megnyilvánulásoddal magadat jellemzed!
2010. máj. 28. 18:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Huha komoly? Valahogy nem érdekel!
2010. máj. 28. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, olvasd már vissza, amit ez a srác írt! Az utolsó kommentjét leszámítva (amit te provokáltál ki) kedvesen, segítőkészen válaszolt, nem kapta fel a vizet akkor sem, amikor elkezdted teljesen ok nélkül piszkálni. Azért írta, hogy 12-14 évesnek hitt elsőre, mert pár hónap különbség csak nagyon fiatalok szemében szokott számítani, és a problémádhoz tényleg nincs köze ennek a különbségnek. Nem akart bántani, mégis visszakézből támadtad minden hozzászólása után.

Azért is mondom, hogy olvasd vissza, mert okosakat írt. Úgy tűnik, nem a fiúhoz kötődsz, hanem társat szeretnél, a törődés hiányzik. Ha mégis úgy érzed, hogy őbelé vagy szerelmes, akkor ne legyen akadály a közvetlen buszjárat hiánya, találkozzatok az iskola városában, biciklizzetek át egymáshoz (ha nincs nagyon messze), biztos meg lehet oldani. Ne sértődj meg, hogy most ő bizonytalanodott el, ettől még nem bánik veled úgy, mint egy ronggyal. Ahogy te is átértékelted az ő szerepét az életedben, hagyd meg neki is ezt a szabadságot.

2010. máj. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!