Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanál a parodnak? .
>őrülten féltékeny mindenkire
Ez minden esetben kizáró ok. Még az "átlagos" mértékű féltékenység is lehetetlenné teszi a jó kapcsolat kialakítását, az "őrült" féltékenység meg egyenesen pokollá.
Ahogy részegen viselkedik, olyan valójában, az alkohol kihozza azt, amit amúgy elnyom. :) Szóval ha részegen veszekszik, undorító, akkor valójában is ilyen, csak (még) bír uralkodni magán. Nem lennék együtt agresszív, undorító emberrel.
Aki meg ri###nak néz (tehát féltékeny) az nem értem, mi a búbánatért akarna velem lenni?
A flörtölés már csak a hab a tortán.
Megbocsájtanám igazából, de nem lennék vele kapcsolatban. Havernak talán elmenne, de csak akkor ha nem iszik amikor épp találkozunk, francnak se hiányzik valami emberkedős részeg idióta.
"mert vannak emberek akik szerint ez elnézhető" - És? Vannak emberek, akik szerint az is elnézhető, ha orrba-szájba csalják vagy ütik-berik őket. A saját mércéd szerint cselekedj, ne másoké szerint, nem mások életét éled, hanem a sajátod.
"majd megváltozik" - Ilyen csak naiv, ostoba ember mond. Teljesen egyértelmű, hogy ilyen jellemhibák mellett nem fog megváltozni az illető.
Ígérgetni, pofázni bárki tud, ne foglalkozz olyan szavakkal, amiket nem követnek konkrét tettek. A beteges féltékenység pedig alapból egy megbocsátlatatlan bűn normális embereknél. Sokkal jobban jársz, ha szakítasz ezzel az alakkal és nem dőlsz be az ígérgetéseinek.
Szerintem létezik megbocsjthatatlan múlt, de ezek bántoak és meg biztos nem mindenről tudunk.
És valakin egyáltalán nem látszik hogy megbánta volna amit tett, ez itt a baj.
Én nem vagyok féltékeny típus, de rosszul esnek az ilyen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!