Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megígértem, hogy elmosogatok, ha hazaértem, de csak fetrengtem az ágyon, sorozatot néztem és chipset zabáltam. :D Este beszéltem vele telefonon, és azt hazudtam, hogy már megcsináltam, aztán az előtt 10 perccel fejeztem be, hogy hazajött, de persze levágta. :)
Számomra nagyon fontos, hogy őszinte legyen velem, így fontos, komoly, vagy a kapcsolatunkat érintő dolgokban sosem hazudok, még ha meg is sértődik, akkor sem.
Letagadtam hogy én gyújtottam fel véletlenül a szaletlinket. Ráfogtam a haverokkal akikkel kerti partiztunk.
Össze karcoltam véletlenül a kocsiját és nem szóltam.
Gyomirtóval permeteztem le több kerti virágot pedig tápozni akartam, nem szóltam
Rendszeresen cipőben megyek végig a házon (esküszöm nem direkt!!) és le tagadom ráfogom a fiamra.
Ráléptem véletlen a párom yorkija lábára, eltört, letagadtam
Hirdtelen ennyi jut eszembe. De ha törném a fejem bizti eszembe jutna még uhhhh jó sok.
Kis dolgokban szoktam füllenteni nem tudom hol van a csoki, nem tudom hova tűnt a padlizsán, a káposzta :)
miért?
Mert egyszerűen falánk vagyok.
A padlizsán pedig a szennyes alján rohad, mert halogattam az elkészítését. Na most kb 2× volt ilyen meg egy a káposztával ami "eltűnt", nem gyakori jelenség. :)
néha "eltűnnek" a lakásból giccses ízléstelen ajándékok, ruhák is...
Nem szoktunk hazudni (ő alapból egyenes, és őszinte, az exem pedig notórikus hazudozó volt, így gyűlölöm a dolgot).
Én eddig egyszer füllentettem, hogy kinn felejtettem egy doboz somlóis-diós jégkrémet, és megolvadt.
Az igazság az, hogy annyira ízlett, hogy az egészet megettem együltő helyemben, de cikinek éreztem volna bevallani :)
Ő pedig, hogy benn kell maradnia dolgozni, holott a szülinapi tortámért rohangált a városban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!