Hazudtál már a párodnak?
Itt most komolyabb dolgokra gondolok, nem olyanra, hogy vettél egy ruhát és olcsóbb árat vallottál be otthon, vagy ugyan ez a férfiaknál.
Komolyabb horderejű hazugságokra gondolok.
Ami a válasz mellett még érdekelne:
- kor, nem
- milyen (volt) a párkapcsolat (barát/barántő; férj/feleség stb)
- kiderült e a hazugság?
- megbántad e?
- pár szóban ha leírnád, hogy mit hazudtál.
Elváltam,és volt egy élettásam.Én nem hazudtam egyiknek sem.Ők hazudtak nekem(nőügyek)
39/N
én is volt hogy hazudtam.De ö titokban volt fent egy társkeresön,2 év utan most megyünk szét,erre megneztem a társkeresön,és már megint 3 honappal ezelött felregisztrálta magát!
Kell ennél több?:)
Igen,hazudtam.
Elmentem kàvézni egy pasival,mert jol nézett ki8nem történt semmi,de rengeteget nevettünk,,beszélgettünk)
Azt hazudtam baràtnömmel voltam.
Amikor ö aludt,én discoba voltam,akkor azt hitte,hogy egy kisbabàra kell vigyàznom.
Ami kiderült:
Elvesztettem a munkahelyem,ahol egyben a lakàsom is volt.
Én azt hazudtam hogy minden oké,közbe egy hotelszobàt béreltem,de lebuktam,mert követett.
22 vagyok,és nö.
Sajnos,de nem bàntam meg semmit sem,mert nem csaltam meg,csak kicsit kalandoztam.
Néha hazudtam, de nem nagy dolgokban.
Viszont nekem már hazudott valaki, 6 hónapon keresztül eljátszotta hogy ő dolgozó ember, a haverjával lakik, aztán kiderült hogy munkanélküli, és hogy hajléktalan. Hogy honnan volt pénze azt már inkább tudni sem akartam, a pletykák szerint más pasikkal volt együtt. Ki tudja...
25/L
Komolyabb dolgokban nem..és jobban belegondolva komolytalan dolgokban sem:) Bár a tényleges súlyomat sosem tudhatná meg:DDD
Viccet félretéve..nekem már sokszor hazudtak, ahogy a mosatni páromnak is. Volt olyan pasi, aki idősebbnek mondta magát, volt olyan aki azt mondta független..és amikor ott voltam a házukban a tesója (nem tudva, hogy a fiú szobájában vagyok) megkérdezte, hogy mi van a barátnőjével:DDD ezen azért nevetek, mert én nem akartam komolyabbat a fiútól, mert úgy éreztem nem hűséges típus..ennek ellenére hazudott! Volt olyan, aki egy ideig titkolta, hogy házas és gyereke van. A páromnál pedig az egyik ex, azt titkolta, hogy táncosnő..szóval egy rakat Mónikás/Jerry Springeres sztorink van:DD
Ja szóval, a párommal voltam már, mikor azzal voltam színházban, akivel az előző pasimat megcsaltam. Erről tud a párom, mármint hogy az exet megcsaltam.
Ja, igen az exnek nem mondtam el, hogy mi az ábra, azóta se tudja szegényke, hogy félre léptem, és nem is bánom, biztos az ég a földdel összeért volna, hogy milyen szemét kis dög vagyok, ahelyett, hogy elgondolkodott volna, hogy lehet valami gond van vele is, ha másfelé keresem a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!