Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudtál már a párodnak?

Hazudtál már a párodnak?

Figyelt kérdés

Itt most komolyabb dolgokra gondolok, nem olyanra, hogy vettél egy ruhát és olcsóbb árat vallottál be otthon, vagy ugyan ez a férfiaknál.

Komolyabb horderejű hazugságokra gondolok.

Ami a válasz mellett még érdekelne:

- kor, nem

- milyen (volt) a párkapcsolat (barát/barántő; férj/feleség stb)

- kiderült e a hazugság?

- megbántad e?

- pár szóban ha leírnád, hogy mit hazudtál.

2009. máj. 18. 13:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kirúgtak a munkahelyemről azt napokig nem mertem neki megmondani, minden reggel elmentem "dolgozni". Amúgy sem állunk valami fényesen anyagilag és nem akartam fájdalmat okozni ezzel is.
2009. máj. 18. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Mi az h kis hazugság meg nagy.?

Ha hazudsz megette a fene.

Nekem nincs szükségem rá!!!!

2009. máj. 18. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
97%

A mostaninak komoly dologban nem.

az előzőnek igen.

Rájöttem, hogy egy évig meg volt mellettem a régi nője is, ebből megvolt a balhé, a lány kiköltözött külföldre. Onnantól kezdve a párom megbolondult, állandóan szekált, nem volt jó neki semmi és többször meg is vert.Na meg persze mindenféle nőkkel kavart.Másfél évig bírtam még így, mert eszméletlenül szerettem.

aztán mikor rájöttem, hogy ebből már csak kínlódás lesz változtattam. Tudtam, hogy van egy pasi, aki nagyon oda van értem, adtam esélyt a megismerkedésre, összejöttünk. Már előtte tudtam, hogy le fogom zárni a kapcsolatot, már meg volt a repülőjegyem Londonba. És ugye valamilyen szinten hazudtam, mert nem mondtam el az utazási szándékot sem és az új kapcsolatot sem.

Aztán kijött utánam az "új" párom, akivel azóta is boldogan élünk. Persze az exet sem kell félteni: kiutazásom után 2 hónappal összejött egy csajjal, márciusban született meg a picibabájuk.

Mindkettőnknek jobb így. nekem Ő nagy szerelem volt, én neki csak egy kikötő!

kor, nem : 25, lány

kiderült e a hazugság? :természetesen ki.

megbántad e? Nem

2009. máj. 18. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
98%
Igen. Mikor hogy kívánja a helyzet, de persze nem vagyok krónikus hazudozó. Viszont tartom magam ahhoz, hogy én soha az életbe nem leszek senkihez sem őszinte többé. Az őszinteség nem kifizetődő.
2009. máj. 18. 21:09
 15/16 anonim ***** válasza:
97%
több,mint 4 éve élek a párommal, de soha nem hazudtam neki.. mindig öszinte vagyok vele! 24/L
2009. máj. 19. 07:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Néha, például volt már olyan, hogy megkérdezte az egyik exem, akivel még akkor együtt voltam, hogy vacsoráztam-e már, mert ha nem, akkor elvinne vacsizni. Én azt mondtam hogy nem, pedig igen, mert szerettem volna ha elvisz :) Úgyhogy kétszer ettem :) és nagyon jó volt. 30/N
2009. máj. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!