Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan esik rosszul, hogy a párom nem ad tanácsot, vagy ebben az esetben érthető? Fontoss lenne

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy szeretnék egy most induló képzést elvégezni ami pár hónap. A gond az,hogy pénzbe kerül és közben az egyetemen távoktatáson vagyok, amit ugye szintén ki kell fizetni. Van egy kevés félre tett pénzem amiből futná a képzésre...de akkor nem tudnám az egyetemet fizetni és addig a pár(3) hónapig dolgozni sem.

Szüleim azt mondták segitenek az egyetem fizetésében de tudom hogy nekik is eléggé szűkösen megy...

Ami bánt,hogy a párom nem ad semmilyen tanácsot ezzel kapcsolatban. Nem tudom,hogy igy pénzszűkében nekifogjak-e, viszont most lenne rá időm és szeretnék ahhoz is érteni...

Mikor kérdeztem, azt mondta hogy adna kölcsön ha úgy alakul, amig én is egyenesbe jövök(jól fizető állása van).

Aztán azóta hiába beszélek erről hogy legyen csak annyi a válasza,hogy"nem tudom"

Én meg arra várok,hogy elmondja a véleményét mennyire jó ötlet szerinte, vagy legalább biztatna,hogy ne féljek mert minden kialakul szépen és támogat.

Vagy ezek magától értetődőek vagy miért nem kapok tőle egy kis biztatást? Esetleg most én vagyok 'b3szari és felfújom?

2017. okt. 5. 07:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én értem, nem azt várod tőle, hogy azt mondja ezt vagy azt csináld (remélem!), hanem, azt, hogy: Bárhogy döntesz, rendben lesz minden. Szerintem azzal, hogy azt mondta segít, ezzel ezt "mondta". Kicsit te meg legyél határozottabb, nélküle is tudjál dönteni. Tőle is függ, mondta, hogy segít, pont. Az meg, hogy a kommunikáció nem a legjobb, nem tartozik ahhoz, hogy te most mit fogsz dönteni. Teljesen más téma, erről ülj le vele beszélni.
2017. okt. 5. 09:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne is kérj tanácsot a te életedre vonatkozó döntésekhez. Párom sem "szólt bele" soha a döntéseimbe, én se az övéibe. Mert azt akarta, hogy azt csináljam amit én akarok. Nem akarta befolyásolni semmilyen formában a döntésemet, mert tudta, hogy adok a szavára, és nem biztos, hogy azt tenném ami tényleg jó nekem. Egyedül olyan dolgokat beszéltünk így meg, amik esetleg érintették a kapcsolatot. Például mikor oda volt fél évig maszekolni az ország másik felén, és havonta járt csak haza, így kevesebbet találkoztunk stb. Erről nyilván kikérte a véleményemet. De ha ez az egész nem befolyásolja a kapcsolatotokat, akkor fölösleges kikérni a véleményét, mert befolyásolna, és nem biztos, hogy jól döntenél.
2017. okt. 5. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
#3: ugyan ezt látom a lányoknál. Vagy egy túlzottan ambiciózus lány, aki tapos, karmol és öl mindenért, vagy pedig mennek amerre a szél fújja őket. Nem tudom melyik a rosszabb
2017. okt. 5. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!