Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem magam vonzónak, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem magam vonzónak, meg akarom műttetni a melleimet, hogy jobban tetszek a barátomnak. A formájával elégedett vagyok, csak nagyobbat szeretnék.70B de inkább 70C a méretem. Szerintetek mekkora az ideális?

Figyelt kérdés

A barátom mindig azt mondja hogy szép vagyok és tökéletes, de nem hiszek neki.

21/L

2017. okt. 4. 19:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked önbecsülés-beültetésre és énképjavító kúrára van szükséged, nem két darab műanyagra a melledben.
2017. okt. 4. 21:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Pl én is undorodom a műmellektől. Nem értek ezekhez a mértekhez de ha a barátodnak bejössz így ne műtsd meg magad, ha meg magad miatt kell készülj a plasztik életre!
2017. okt. 4. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Ha neki tetszel, de nem hiszel neki, akkor kinek fogsz hinni? :D

Agyat ültess be inkább. :D

2017. okt. 4. 23:45
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Hát neked meg nem a melled a kicsi, hanem a agyad. Mert nincs is. *.-
2017. okt. 4. 23:47
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

Menjen a fenébe mindenki, aki olyat mond, hogy a kerdezőnek nincs agya!

Tejesen egyértelmű, hogy a 70C a pasik 90%-a számára az ideális méret, és az is, hogy önbizalomhiánya van, de pont milyen hasznos egy onbizalomhianyos embernek azt mondani, hogy nincs agya!

2017. okt. 5. 08:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, nem nekünk kell tetszenie a melleidnek.

A barátod meg megmondta a szájával, hogy neki ez a tökéletes.

Ha "nem hiszel neki" és olyanra műtteted a melleidet, ami neki már nem fog tetszeni, az csakis a te döntésed - a te felelősséged lesz.

2017. okt. 5. 08:15
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem ezt a nagymell fétist,(oké a férfiaknál még részben igen) ha ki lehetne próbálni a nőknek ideiglenesen a nagyobbat, a fele sem akarna a meglévőn változtatni. Nekem 85C, pedig 56 kiló vagyok csak(170 cm) és utálom, mint a bűn. Zavar a sportban (tuti sportmelltartó ide-oda), zavar az alvásban, mert csak hason tudok és képtelenség rendes ruhákat választani, mert ami méretben jó (sok blúzt hordok kosztüm alá, munkban)az a mellemen feszül, vagy rövid, mert "felveszi" az anyagot a mellem, de ez más ruhadaraboknál, pláne felsőknél is így van. Sokáig úsztam versenyszerűen és némi genetika is bejátszik, hogy még rendben van, de borítékolható, hogy majd sokkalta előbb enged a gravitáció törvényeinek, mint egy kisebb. Fel nem foghatom, ki akarja ezt önszántából magának, mikor csak a baj van vele. Engem meg mindig gyanusítgatnak, hogy tuti mű,(mondjuk pont les*arom) lévén a normál/vékony alkatomhoz biztosan nem természetesen ilyen, pedig sajnos de. Hagyd a melleidet békén és örülj neki, hogy nincs problémád vele. Ha amúgy az alakja rendben van, nem értem minek piszkálni, amikor valakinek csőmelle, vagy egyéb problémája van, azt persze megint más. Ha én választhatnék sem akarnék 70-75 B-nél nagyobbat, sajnos nem kívánságműsor, kés alá azért nem fekszem, legalábbis egyenlőre, idősödve lehet kénytelen leszek, ha nem akarom, hogy a hasamig lógjon a drága, hogy a fene vigye el.
2017. okt. 5. 09:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem 70 C-s és egyáltalán nem látom kicsinek. 🤔 szerintem veled vannak bajok.
2017. okt. 5. 10:31
 19/21 anonim ***** válasza:
88%

"meg akarom műttetni a melleimet, hogy jobban tetszek a barátomnak."

Legalább magadnak ne hazudj. Nem azért akarod megcsináltatni, hogy a barátodnak tetsszen, hanem azért, hogy magadnak. A barátodnak pont, hogy kevésbé fogsz ezek után tetszeni, keveseknek tetszik a szilikoncsöcs. De téged ez ugye nem érdekel, csak magadnak se vallod be, ami elég tipikus.

Inkább az önbizalmaddal kezd valamit, mert elég beteges a hiánya, ha már képtelen vagy elhinni, amit mondanak neked (ami külön aljasság a párod felé, te barátnők gyöngye).

2017. okt. 5. 10:53
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

"ha már képtelen vagy elhinni, amit mondanak neked (ami külön aljasság a párod felé, te barátnők gyöngye"

Öö.. ebben mi a logikus? Pl. nekem vannak, akik azt mondják ronda vagyok, akkor higyjem el (amúgy elhiszem) meg vannak, akik szerint szép vagyok (akkor most ezt is higyjem el???) Szép kis skizofrénia lenne belőle.

És ha önmagának akar tetszeni? Akkor mivan? És ha szilikonmelle lesz? Kit érdekel? Nehogy már majd mások megszabják ki mit kezdjen a saját testével. Én is fogok menni, amint lesz pénzem, csak én áll-orrkisebbítésre. Ha a kérdezőnek van pénze plasztikai sebészre, akkot menjen.

2017. okt. 5. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!