Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam vonzónak, meg akarom műttetni a melleimet, hogy jobban tetszek a barátomnak. A formájával elégedett vagyok, csak nagyobbat szeretnék.70B de inkább 70C a méretem. Szerintetek mekkora az ideális?
A barátom mindig azt mondja hogy szép vagyok és tökéletes, de nem hiszek neki.
21/L
Ha neki tetszel, de nem hiszel neki, akkor kinek fogsz hinni? :D
Agyat ültess be inkább. :D
Menjen a fenébe mindenki, aki olyat mond, hogy a kerdezőnek nincs agya!
Tejesen egyértelmű, hogy a 70C a pasik 90%-a számára az ideális méret, és az is, hogy önbizalomhiánya van, de pont milyen hasznos egy onbizalomhianyos embernek azt mondani, hogy nincs agya!
Tökmindegy, nem nekünk kell tetszenie a melleidnek.
A barátod meg megmondta a szájával, hogy neki ez a tökéletes.
Ha "nem hiszel neki" és olyanra műtteted a melleidet, ami neki már nem fog tetszeni, az csakis a te döntésed - a te felelősséged lesz.
"meg akarom műttetni a melleimet, hogy jobban tetszek a barátomnak."
Legalább magadnak ne hazudj. Nem azért akarod megcsináltatni, hogy a barátodnak tetsszen, hanem azért, hogy magadnak. A barátodnak pont, hogy kevésbé fogsz ezek után tetszeni, keveseknek tetszik a szilikoncsöcs. De téged ez ugye nem érdekel, csak magadnak se vallod be, ami elég tipikus.
Inkább az önbizalmaddal kezd valamit, mert elég beteges a hiánya, ha már képtelen vagy elhinni, amit mondanak neked (ami külön aljasság a párod felé, te barátnők gyöngye).
"ha már képtelen vagy elhinni, amit mondanak neked (ami külön aljasság a párod felé, te barátnők gyöngye"
Öö.. ebben mi a logikus? Pl. nekem vannak, akik azt mondják ronda vagyok, akkor higyjem el (amúgy elhiszem) meg vannak, akik szerint szép vagyok (akkor most ezt is higyjem el???) Szép kis skizofrénia lenne belőle.
És ha önmagának akar tetszeni? Akkor mivan? És ha szilikonmelle lesz? Kit érdekel? Nehogy már majd mások megszabják ki mit kezdjen a saját testével. Én is fogok menni, amint lesz pénzem, csak én áll-orrkisebbítésre. Ha a kérdezőnek van pénze plasztikai sebészre, akkot menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!