Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy nem is szeret igazán?
A barátnőm 5 évvel fiatalabb nálam, 2 éve vagyunk együtt. Szóba jött a házasság és a gyerekek, én szerintem már aktuális, de a barátnőm ezzel jött: "Még nem mostanában lesz róla szó, elöbb költözzünk össze, hogy mindketten lássuk milyen is a másik"
Ez mit jelent? Talán nem szeret engem igazán, hogy nem akar tőlem gyereket meg házasodni se akar?
" Én összeköltözés nélkül is tudom hogy ő az igazi. Ő miért nem igy gondolja?"
Mert te egy felelőtlen kis suhanc vagy, ő pedig okos és előrelátó!
Pl. párommal 4 és fél éve távkapcsiban vagyunk, minden héten talizunk, amikor meg jó, akkor egymásnál. Ő 33F, én 27N. Minden nap 1-3 órát beszélgetünk skype-on, idő függvénye, hogy mikor mennyit.
Anyukám most január végén haldoklott. Könyörögtem páromnak, hogy vegyen el, hogy anya legalább lásson mennyasszonyként.
Nem vett el, mert neki fontos, hogy előbb éljünk együtt.
Szóval erről csak ennyit.
Összeköltözés nélkül nem ér semmit az egész.
És mi van, ha 2 év együttélés után rájöttök, hogy mégse működik? Akkor ott lesz egy gyerek. Gratulálok a felelőtlen gondolkodásodhoz!
Azért mert nem hülye. :)
Ez a rövid válasz.
Nem azt jelenti, hogy nem szeret, de én meg azt nem hiszem el hogy te képtelen vagy ezt megérteni.
Hova sietsz??
Összeköltözés előtt minek akarsz egyáltalán lánykérést?
Így nem tudnám megmondani.
Milyen konkrét elképzelése van erről az összeköltözésről?
Tudod, ha fél év házasság után rájössz, hogy mégse jó, és ott hagyod őt terhesen, akkor a te életed megy tovább, mintha mi se történt volna.
Az övé örökre megváltozik.
Normális nő megnézi, hogy kinek és mire vállal gyereket, mert ha bármi történik, ő lesz felelős élete végéig a közös gyerekért.
Van pénzed jegygyűrűre? Esküvőre? Hol fogtok élni, ahová gyereket tudtok vállalni?
Vagy ennyire nem szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!