Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez azt jelenti hogy nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti hogy nem is szeret igazán?

Figyelt kérdés

A barátnőm 5 évvel fiatalabb nálam, 2 éve vagyunk együtt. Szóba jött a házasság és a gyerekek, én szerintem már aktuális, de a barátnőm ezzel jött: "Még nem mostanában lesz róla szó, elöbb költözzünk össze, hogy mindketten lássuk milyen is a másik"

Ez mit jelent? Talán nem szeret engem igazán, hogy nem akar tőlem gyereket meg házasodni se akar?

2017. szept. 30. 14:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%

" Én összeköltözés nélkül is tudom hogy ő az igazi. Ő miért nem igy gondolja?"

Mert te egy felelőtlen kis suhanc vagy, ő pedig okos és előrelátó!

Pl. párommal 4 és fél éve távkapcsiban vagyunk, minden héten talizunk, amikor meg jó, akkor egymásnál. Ő 33F, én 27N. Minden nap 1-3 órát beszélgetünk skype-on, idő függvénye, hogy mikor mennyit.

Anyukám most január végén haldoklott. Könyörögtem páromnak, hogy vegyen el, hogy anya legalább lásson mennyasszonyként.

Nem vett el, mert neki fontos, hogy előbb éljünk együtt.

Szóval erről csak ennyit.

Összeköltözés nélkül nem ér semmit az egész.

És mi van, ha 2 év együttélés után rájöttök, hogy mégse működik? Akkor ott lesz egy gyerek. Gratulálok a felelőtlen gondolkodásodhoz!

2017. szept. 30. 15:05
 12/34 anonim ***** válasza:
93%

Azért mert nem hülye. :)

Ez a rövid válasz.

Nem azt jelenti, hogy nem szeret, de én meg azt nem hiszem el hogy te képtelen vagy ezt megérteni.

Hova sietsz??

Összeköltözés előtt minek akarsz egyáltalán lánykérést?

2017. szept. 30. 15:05
 13/34 anonim ***** válasza:
94%
Bmeg de ostoba vagy... Istenem....
2017. szept. 30. 15:18
 14/34 anonim ***** válasza:
18%

Így nem tudnám megmondani.

Milyen konkrét elképzelése van erről az összeköltözésről?

2017. szept. 30. 15:24
 15/34 A kérdező kommentje:
Hogy együtt élünk
2017. szept. 30. 15:27
 16/34 anonim ***** válasza:
93%
2 év után házasságot meg gyereket akarsz egy 20 éves lánytól, úgy hogy együtt sem éltek??? Gondolkozz már ember... És mégis hol a francban nevelnétek a gyereket? Plusz 2 év édeskevés ahhoz, hogy megismerj valakit teljesen. 4 év a minimum ha hiszünk a tudományos kutatásoknak. Szomorú, hogy egy 20 éves lány felelősségteljesebben gondolkozik, mint egy 25 éves... 2 év kapcsolat semmi. 0.
2017. szept. 30. 16:42
 17/34 anonim ***** válasza:
92%

Tudod, ha fél év házasság után rájössz, hogy mégse jó, és ott hagyod őt terhesen, akkor a te életed megy tovább, mintha mi se történt volna.

Az övé örökre megváltozik.

Normális nő megnézi, hogy kinek és mire vállal gyereket, mert ha bármi történik, ő lesz felelős élete végéig a közös gyerekért.

Van pénzed jegygyűrűre? Esküvőre? Hol fogtok élni, ahová gyereket tudtok vállalni?

Vagy ennyire nem szereted?

2017. szept. 30. 16:50
 18/34 A kérdező kommentje:
A pénz nem számít, mindent megtudok neki adni, és már rég összeköltözhettünk volna ha rajtam múlik, de ő azt mondta addig nem akar összeköltözni amíg "egyedül nem tud a lábára állni". Nem értem...
2017. szept. 30. 17:05
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt a k... te tényleg debil vagy. Szerintem hagyd meg a lehetőséget ennek a szegény lánynak, hogy normális pasit találjon... Mert megérdemelné. Kevés 20 éves lány gondolkozik ennyire éretten.
2017. szept. 30. 17:12
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy élet leéléséhez nem elég ám szeretni egymást. Persze az sok dolgon átsegít, de mi van, ha amúgy elviselhetetlen valamelyikőtök személyisége, ami még nem derült ki? Akkor is élnél vele egy életet?
2017. szept. 30. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!