Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek volt igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek volt igaza? Ezen veszekedtünk. 😔

Figyelt kérdés

Az esetben meghatározó tényező, hogy a párom sofőr, és nagyon nagy értékű árukat szállít nap mint nap. Legtöbbször csak a környéken, de most eléggé messze ment, így 1-2 nap távol lesz.

Máskor mindig szól, ha épp szünetel vagy megérkezik vagy indul, meg estére úgyis itthon szokott lenni.

Most viszont csak holnap estére jön.

Ma reggel beszéltünk, mielőtt indult volna útnak, és én is munkába. Délután hívtam, nem vette fel. Ilyenkor ha látja, hogy keresem vissza szokott hívni. Most nem igy történt, igy újra hívtam, kinyomott. Két órára rá újra nem vette fel. Hagytam egy üzenetet,hogy legalább csergessen meg,hogy tudjam jól van. Nagyon elkezdtem aggódni, nem tudtam mi van vele. Aztán egész mostanáig semmi nem volt, az előbb hivott, hogy hát vezetett, aztán a cégnél lepakolták majd evett stb.

Én nagyon rosszul éreztem magam, hisz egész nap nem tudtam semmit róla illetve délutántól látta,hogy keresem de nem törődött.

Elég lett volna egy szó, hogy tudjam jól van.

Annyit mond,hogy nem volt ideje és mit kombinálok annyit, ideges lett. Ami jobban zavar,hogy közben szünetet is tartott, illetve megérkezés után meg kaja előtt simán lett volna egy fél perce.

De lehet túl indulatos vagyok

Ti hogy látjátok ezt az egészet? Nem érdekeltem...?21n

2017. szept. 28. 20:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem pontosan az történt, ami az ilyen esetekben történni szokott - vagyis szépen beelegelt a te telefonos zaklatásaidtól, meg "kombinálásodtól".

Tudod, ő egy felnőtt férfi, ráadásul a munkája is veszélyes: ha van valami, amire pont nem vágyik ilyenkor az ember, az a "gyerekfelügyelet", meg a frászos pár.

Az az érzéketlenség, amivel egyes nők állnak a párjukhoz, az igencsak a nemsemmi-kategória: az ő idegességüket a párjuk nyugalma árán gondolják megoldani és ez szerintetük rendben is van, mert ez "féltés". Nem, nem az: ezt hótt egyszerűen önzésnek, a másik fél érdekeinek a saját érdekük alárendelésének hívják. Ráadásul igazságtalanul is, mert hát az biztos, hogy egy veszélyes munkakörben dolgozó ember nyugalma/"hidegvére" fontosabb, mint egy biztonságban lévőé.

Szóval nyugi!

Ha baj van, majd szól. Vagy szólnak mások, ha ő nem tud.

Nem maradsz értesületlen.

2017. szept. 29. 00:20
 22/27 Költőnő? ***** válasza:
38%
A válaszok százalékából úgy látszik, hogy az a normális, ha vki idegbeteg és ezt tudatja is. Ééértem már. Arra a sherllocki megoldásra meg egyenesen kalapot emelek, amire itt 1-2 ember következtetésre jutott. Hát az vmi zseniális. Ó istenem és ezek a "felnőtt" kapcsolatok....
2017. szept. 29. 07:26
 23/27 anonim ***** válasza:
37%

Ego über alles. :)

2017. szept. 29. 07:33
 24/27 anonim ***** válasza:
83%
Jajj hagyjuk már hogy vezet meg nem ér rá, mikor evett akkor írhatott volna annyit hogy most nagyon elfoglalt, de amint tud jelentkezik. Ezt kb. fél percbe telik leírni. Mindenkinek arra van ideje amire akarja. Kérdező nekem is rosszul esett volna, le*szarom ki mit mond erre.
2017. szept. 29. 09:00
 25/27 anonim ***** válasza:
36%

Csodálom, hogy ezt egy férfi is elviseli. Dolgozik szerencsétlen ember, vezeti az autót, pihen, kifújja magát. Kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a hülyeségeid hallgassa.

Én ha elfoglalt vagyok, akkor sosem veszem fel a telefonom, ha valaki ezen baszakodna, azt simán leszarnám.

Egyébként vegyetek 2 iPhone-t és a barátok alkalmazásban állítsátok be egymást, és látni fogjátok, hogy merre jár a másik.

2017. szept. 29. 11:18
 26/27 anonim ***** válasza:
79%
#22 Azért mert te egy érzelmi analfabéta vagy, és szándékosan kiforgatod azoknak a szavát akik nem értenek egyet veled, még véletlenül se éld bele magad, hogy neked vagy másnak igaza van. (főleg neked)
2017. szept. 29. 11:36
 27/27 Költőnő? ***** válasza:
26%

Nem vagyok érzelmi analfabéta, az uram epilepsziás, tudom, mit jelent az aggódás. De felnőtt férfi, ha rohama van, akkor is lesz, ha előtte hív vagy ír.

Engem is zavar, ha meló közben b...tatnak és én sem b...tatok senkit. Tudják, h mettől meddig dolgozom, azon belül csak akkor keresek vkit vagy akkor keresnek ha vmit konkrétan meg kell beszélni, vagy ha gáz van és tudnom kell róla.

Gratulálok h ilyen gyorsan sikerült analizálnod.

2017. szept. 29. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!