Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek volt igaza? Ezen veszekedtünk. 😔
Az esetben meghatározó tényező, hogy a párom sofőr, és nagyon nagy értékű árukat szállít nap mint nap. Legtöbbször csak a környéken, de most eléggé messze ment, így 1-2 nap távol lesz.
Máskor mindig szól, ha épp szünetel vagy megérkezik vagy indul, meg estére úgyis itthon szokott lenni.
Most viszont csak holnap estére jön.
Ma reggel beszéltünk, mielőtt indult volna útnak, és én is munkába. Délután hívtam, nem vette fel. Ilyenkor ha látja, hogy keresem vissza szokott hívni. Most nem igy történt, igy újra hívtam, kinyomott. Két órára rá újra nem vette fel. Hagytam egy üzenetet,hogy legalább csergessen meg,hogy tudjam jól van. Nagyon elkezdtem aggódni, nem tudtam mi van vele. Aztán egész mostanáig semmi nem volt, az előbb hivott, hogy hát vezetett, aztán a cégnél lepakolták majd evett stb.
Én nagyon rosszul éreztem magam, hisz egész nap nem tudtam semmit róla illetve délutántól látta,hogy keresem de nem törődött.
Elég lett volna egy szó, hogy tudjam jól van.
Annyit mond,hogy nem volt ideje és mit kombinálok annyit, ideges lett. Ami jobban zavar,hogy közben szünetet is tartott, illetve megérkezés után meg kaja előtt simán lett volna egy fél perce.
De lehet túl indulatos vagyok
Ti hogy látjátok ezt az egészet? Nem érdekeltem...?21n
Szerintem meg ha van egy rendszer, akkor jogosan elvárható lenne hogy az alapján cselekedjen minden nemű változtatás megemlítése nélkül.
Hogy esne ha 1 évig minden reggel 8-ra jönne a busz, de minden reggel 8-kor várnád felszállnál és elmennél, aztán hip-hop egyszer csak k**vára nem jön a busz. Ugyan ez minden mással.
Ergo ha eddig a normális kerékvárásban úgy történtek a dolgok ahogy, akkor miért is nem normális az hogy valamiféle gondot feltételezünk ha adott illető ennek teljesen váratlanul nem tesz elege.
Több szó mint száz. Neked van igazad, egy messenger üzi meg 10 másodperc mi a szarra nem volt erre ideje. Hagyjuk már.
Köszi a válaszokat ezek szerint túlfilózom. Csak egyszerüen nagyon bántott a tudat,hogy látja mennyire aggódom, van is rá lehetősége de mégsem törődik.
Nem az a fontos nekem,hogy itt irogassak,hanem hogy kicsit jobban átlássam a helyzetet hisz most csak ideges vagyok, ám ez lehet segit eldöntenem hogy jogos e a kiakadásom.
Annyira látszik, hogy ide javarészt defektes emberek írnak ha párkapcsolatról van szó...
Hagyjon neki életteret? :D
Mi van?
Aki szereti a másikat az aggódik érte ha nem veszi fel és nem jelez hogy minden oké. Ebből is látszik hogy akik ide válaszolnak mind selejt kapcsolatból jöttek észt osztani, nagyon nagyon csekélyke EQ-val.
A kinyomás már önmagában azt jelenti, hogy "látom, hogy kerestél, nem tudom felvenji, majd hívlak".
Vagy csak számomra?
Ok. Tegyük fel, a szünetét átbeszélitek, majd miután letetétek, elmetszik a torkát. Akkor ha jól értem elégedett volnál, hiszen előtte mondta, hogy semmi gond....ugye ?
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!