Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotok részegen egy buliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok részegen egy buliban hogy viselkedik? Az "én esetem" elfogadott, vagy én fújom fel?

Figyelt kérdés

Buliban voltunk a párommal,ahol sikerült alaposan lerészegednie...annyira,hogy egész este alig láttam belőle valamit,mert mindig bandázott,bort kostolgatott ( szüreti buli. Ez nekem nagyon rosszul esett,amit mondtam is neki. Nem a féltékenység miatt,mert "ki tudja mással mit csinált részegen",hanem mert ha egy társasággal megyünk el jólérezni magunkat,akkor ne hagyjon ott... Azt mondta megérti,bocsánatot kért,és nem lesz több ilyen.

Ti mit gondoltok?

Én kicsit félek,hogy mi lesz a következő ilyen bulinál...

7 hónapja vagyunk együtt

27/L, F/32

2017. szept. 27. 19:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
49%

Én azt gondolom, hogy magadtól nem tudsz "bulizni".

Ezen lehet segíteni körbe-bemutatással, egy kevés szesszel... és onnantól azért már egy felnőtt el szok tudni boldogulni.

2017. szept. 28. 10:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi, párom is és én is vetettük már el a sulykot sörfesztiválon.

Ő velem volt, ha beszóltak a részegebbek, magához ölelt, aztán nevetve hazasétáltunk.

De nem hagyott egyedül egy pillanatra sem, mert attól, hogy ő bepiált, egy dolog, de vigyáznia kell rám :)

2017. szept. 30. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!