Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok részegen egy buliban hogy viselkedik? Az "én esetem" elfogadott, vagy én fújom fel?
Buliban voltunk a párommal,ahol sikerült alaposan lerészegednie...annyira,hogy egész este alig láttam belőle valamit,mert mindig bandázott,bort kostolgatott ( szüreti buli. Ez nekem nagyon rosszul esett,amit mondtam is neki. Nem a féltékenység miatt,mert "ki tudja mással mit csinált részegen",hanem mert ha egy társasággal megyünk el jólérezni magunkat,akkor ne hagyjon ott... Azt mondta megérti,bocsánatot kért,és nem lesz több ilyen.
Ti mit gondoltok?
Én kicsit félek,hogy mi lesz a következő ilyen bulinál...
7 hónapja vagyunk együtt
27/L, F/32
"Elfogadott?", "Empatikus?", "Illendő?", "Valami más hülyeség, ami valójában nem is létezik?"
Kit érdekel? 1 függő pont van. Legyen legjobb. Avagy ésszerű-e.
Ez pedig csak rajtatok áll. Halálig tartó ivászat és közbeni rombolás is normális lenne, bizonyos helyzetekben.
Gondolkodjatok.
Általánosságban véve velem foglalkozik, ilyenkor érzelgőssé, ölelőssé válik (egyébként is az, de ilyenkor pláne).
Szerintem nem olyan vészes a Te eseted. Akkor lenne az, ha egyáltalán nem foglalkozott volna Veled. De ha néha, mondjuk félóránként eszébe jutsz, odamegy, puszit ad, megölel, váltotok pár szót vagy ilyesmi, akkor ez így oké szerintem (és persze akkor, ha, amikor külön vagytok, nem lányokkal flörtölget).
Ha tényleg le se szart egész este, azt megértem, nekem is rosszul esett volna. De néha jó kicsit különszakadni, még akkor is, ha közös társaságban vagytok.
Az én párom is bújós lesz olyankor, meg úgy táncol, mint egy partra vetett hal. :D Vagy rosszabb esetben belevisz engem is, vagy felkap és úgy táncol.. beteg az agyára. :D
Ettől függetlenül mi se úgy megyünk bulizni, hogy "na most az egész estét végigsmároljuk a sarokban"... Annak otthon a helye. Egyikőnk se elveszett a másik nélkül, úgy is együtt megyünk haza, majd buli után összebújunk. Addig meg hagy beszélgessen mindenki akivel akar.
A te elvárásaid,a te kapcsolatod.Megbeszélted vele,szerintem meg is értette.
Nálunk az a természetes egy buliban,társaságban hogy egy társaságban vagyunk,beszélünk a többiekkel is,egymással is,de nem válunk szét teljesen,elvégre a legjobb haveroddal sem úgy mész bulizni hogy szanaszét mászkáltok,mivel egymással érzitek legjobban magatok. Nekem a párom a legjobb barátom,így egyértelmű hogyha vele megyek szórakozni,akkor vele is legyek.
Persze ez kapcsolattól függ.
Természetesen ha valaki olyannal merül hosszú beszélgetésbe,aki valami munkaügyben érdeklődik,vagy szakmabeli dolgokról beszélnek hosszan,akkor addig beszélgetek a többiekkel.
De a olyan társaságban vagyunk ahol mindkettőnk számára idegenek, vagy csak számomra ismeretlenek vannak akkor persze hogy nem hagyjuk ott a másikat! Ha az ő barátairól van szó,akkor bemutat nekik,bevesz a beszélgetésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!