Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos lenne elvárni a páromtól, hogy fizesse a fogamzásgátlóm felét, ha eleve nem miatta kezdtem szedni?
Szedek gyógyszert, még az előző kapcsolatom miatt kezdtem el. Annak vége lett, de a fogamzásgátlót nem hagytam abba. Az új barátomat megkérhetem, hogy mostantól felesben fizessük? Mert így egyedül annyira nem olcsó, nem azt mondom, hogy tönkremegyek anyagilag, de felesben mégis csak jobb volt az exemmel is, ráadásul a barátom is fontos részese a szexnek ugyebár. :D
Mit gondoltok?
Soha eszembe sem jutott, hogy a párommal fizettessem ki akár csak a felét is.
Én nem fillérezgettem ilyeneken, ahogy a férfiak sem egyéb dolgokon.
Mindegy mikor kezdted el szedni, most miatta szeded. De amúgy elvárni nem jogos, max megbeszéled vele mit gondol erről. Végül is logikis lenne, az előnyeit ő is élvezi.
Mindjuk én egyik párkapcsolatomban sem foglalkoztam ezzel. Azért annyira nem jelentős összeg, pláne havi szintre lebontva, hogy pörögjek rajta. Más formában simán "visszakaptam", pl. ha mentünk valahova többször fizetett ő, mint én.
De te tudod. Ha neked úgy jobb lenne, beszélj vele.
Nem értem a hozzászólókat komolyan.
A pasi érdeke a tabletta, nem a nőjé. Most tekintsünk már el attól, hogy valaki muszájból szedi egészségügyi panaszok miatt.
3 havonta 12ezer forint pl egyetemistáknál nem szarrágás...
Nem minden pasi fizet minden létező dolgot a nőjének, amivel mondhatni kiegyelníti a cehhet.
Én eleve nem szedtem fogamzásgátlót a pasi kedvéért.. én szrakodjak vele és fizessem h kizárólag neki nagyobb legyen az élvezete? Majd használok nuvaringot (tablettát semmi pénzért), ha én saját magam úgy döntök, hogy nekem az jobb. Ez megtörtént, a pasim meg örülhet h fizetheti a felét, az örömködésének..
Nem mindenki van tele pénzzel, én pl csak diákmunkázom suli mellett, amivel nem tudok 200 ezret keresni, bocs. :D
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!