Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kutyám fontosabb, mint a párom. Mit tegyek?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy kislány korom óta vágytam egy kutyára, de sajnos nem kaphattam. Mikor felnőttem vettem egyet, elég drága fajta, de nem emiatt nőtt a szívemhez. Sok mindenen átmentünk, ott volt mellettem mikor meghalt a nagynénim, mikor elvesztettem az állámos, mikor új állásom lett, szóval együtt sok mindenen mentünk keresztül.
Múlt évben ismertem meg a párom, de mikor összekapom vele akkor a kutyának panaszolom el. Hiszem azt, hogy megért. A párommal közös kasszát vezettünk be, de így kevesebb jut a kutyára, mert a párom szerint túl sok pénzt költök rá.
El akarom hagyni a párom. Nem akarom cserben hagyni a kutyámat egy pasiért. A családom ezt rossz szemmel nézi, hogy tudnám elfogadtatni a döntésem a rokonaimmal?
Komoly válaszokat várok. Trollok kerüljenek. Kösz
Beteg vagy.
Az elején még sajnáltalak, megértettelek, de ez:
"Nem szeretném, hogy összetörjék a szívét... Bellának nagyon is rosszul esne, ha a kanija elhagyná."
Kezeltesd magad.
Azt meg nem hiszem el, hogy te NORMÁLIS kutyasuliba hordod azt a szerencsétlent, mert te nem vagy felvilágosítva, az tuti. :)
Mid van? Extra mini yorki, valami teacup marhaság fél milláért? :DDD
" Látom inkább az állatok kategóriába kellett volna feltennem a kérdést, ott biztos megértettek volna."
Na, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!