Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolog által jöttem rá a valóságra. Most mi lesz?
Szerintem ha nem volt hatalmas bűntudatod akkor kár volt elmondanod a barátodnak. Így sokkal másabb lesz a kapcsolatotok és nem fog sokáig tartani. Engem is anno megcsalt egyszer a barátnőm és kegyelmet adtam neki, de nem volt már utána ugyanaz, így dobtam a csába. Ami jó az jó, ha úgy érezted, hogy megakarod kóstolni a másik csávót is akkor hajrá, bár az tény hogy irtó szemétség a párodra nézve. Tehát mielőtt még egyszer megakarnád próbálni, gondolj bele, hogy ha veled csinálnák, hogyan éreznél.
Nem lehetsz egy rendes csaj, ha már másodjára fordult elő az életedben, én a helyedben nem erőltetném a hosszútávú párkapcsolatot ha ilyen forró vérű vagy (ami persze nem baj, fiatalon rekordokat kell döntenünk).
Arra biztos ne kérd, hogy ő is csaljon meg, mert az azért nem olyan egyszerű :D meg viccesen és furán jönne ki a dolog.
Szerintem felejtős a téma, én legalább is tuti nem éreznék úgy egy hét szünet után mint régen, mintha semmi nem történt volna
Hát lesz ami lesz, majd írd ide, Üdv: B. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!