Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz dolog által jöttem rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz dolog által jöttem rá a valóságra. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy összejöttünk a jelenlegi párommal ugy nagyjábol 3 hónapja. sokat beszéltünk róla, azt mondta nem szerelmes és én sem voltam az... legalábbis azt hittem, amig elnem rontottam mindent. Volt egy harmadik srác, az előző barátom akibe iszonyatosan szerelmes voltam... megcsaltam vele.. és iszonyatosan megbántam. Bármennyire szerettem is az a múlt volt és lekell zárnom. Ez az egész döbbentett rá, hogy mennyire a jelenlegi pasimmal akarok lenni... nem hinném hogy ez csak a bűntudatból fakadó érzés lenne. Úgy voltam vele, hogy nem mondom el neki mi történt... ha ez okból kifolyólag minden jobb lesz és megfog változni.. aztán fordult a kocka... mégis elmondtam. úgy éreztem ez a legkevesebb és tartozom neki ezzel, és azzal h kussolok ugysem lesz jobb minden. Tiszta lappal akartam inditani a dolgokat.. Erre azt válaszolta, hogy nem akar szakítani (persze nagyon fájt neki a dolog) de kér egy hét szünetet amig nem keressük egymást, nem beszélünk. Fordult már elő velem hasonló helyzet régebben, de ilyen reakciót még nem tapasztaltam. Nemtudom, hogy ennek most örülnöm kéne, vagy ez most milyen egy hét:S
2010. máj. 27. 21:31
 1/5 anonim válasza:

Szerintem ha nem volt hatalmas bűntudatod akkor kár volt elmondanod a barátodnak. Így sokkal másabb lesz a kapcsolatotok és nem fog sokáig tartani. Engem is anno megcsalt egyszer a barátnőm és kegyelmet adtam neki, de nem volt már utána ugyanaz, így dobtam a csába. Ami jó az jó, ha úgy érezted, hogy megakarod kóstolni a másik csávót is akkor hajrá, bár az tény hogy irtó szemétség a párodra nézve. Tehát mielőtt még egyszer megakarnád próbálni, gondolj bele, hogy ha veled csinálnák, hogyan éreznél.

Nem lehetsz egy rendes csaj, ha már másodjára fordult elő az életedben, én a helyedben nem erőltetném a hosszútávú párkapcsolatot ha ilyen forró vérű vagy (ami persze nem baj, fiatalon rekordokat kell döntenünk).

Arra biztos ne kérd, hogy ő is csaljon meg, mert az azért nem olyan egyszerű :D meg viccesen és furán jönne ki a dolog.

Szerintem felejtős a téma, én legalább is tuti nem éreznék úgy egy hét szünet után mint régen, mintha semmi nem történt volna

Hát lesz ami lesz, majd írd ide, Üdv: B. 18/F

2010. máj. 27. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy kivágnálak az ablakon, hogy nem érsz földet. Már bocsi, de mégis mit vársz? Remélem azt kapod ami jár neked... undorító.
2010. máj. 27. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Hm:)Nem azon kellene elsősorban agyalni hogy ez milyen hét, hanem rendbe tenni magad, milyen párkapcsolatban vagy megadja e azt amire szükséged van, vagy nézni kéne valaki mást aki mellett szükségtelen félrelépni. Mert nyilván hiányérzeted volt, na de ennek oka van.
2010. máj. 27. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
azér nem dobott ki és kért gondolkozási időt mert szeret..
2010. máj. 28. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:
csak neked ez mit sem számít... és ez itt a gond. Te eggzáltalán nem szereted, ezt megsúgom neked.
2010. máj. 28. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!