Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a párotokkal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal, ha nem lenne jó a szex?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és mostanában állandóan a szex körül forog az agyam. Főleg a romantikázós fajtára. A probléma az, hogy a párom durván csinálja (volt hogy nagyon fájt közben is meg utána is). Elmondtam neki, hogy ne így csinálja stb de kb mintha falnak beszélnék. Gondolom ezért van hogy ilyenekre gondolok. De mit csináljak, hogy végre jó legyen a szexuális életem?

2017. szept. 25. 20:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én csak akkor szakítanék ha nem tud vagy nem is akar változtatni rajta. A te esetedben ez van, egy önző alak aki a saját igényein kívül semmit nem vesz figyelembe. A szex nem lehet öncélú (vagy olyan is de azt maszturbációnak hívják) a cél az hogy a másiknak okozzunk örömet.

A te esetedben erre még csak próbálkozás sincs, guminőként használ, szerelem szóva se jön.

2017. szept. 27. 11:42
 22/22 anonim ***** válasza:
A rossz szex hosszú távon bármilyen kapcsolatot tönkre tesz.
2020. okt. 16. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!