Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a párotokkal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal, ha nem lenne jó a szex?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és mostanában állandóan a szex körül forog az agyam. Főleg a romantikázós fajtára. A probléma az, hogy a párom durván csinálja (volt hogy nagyon fájt közben is meg utána is). Elmondtam neki, hogy ne így csinálja stb de kb mintha falnak beszélnék. Gondolom ezért van hogy ilyenekre gondolok. De mit csináljak, hogy végre jó legyen a szexuális életem?

2017. szept. 25. 20:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én először nyomatékosítanám, mit szeretnék és mi nem esik jól. Ha nincs változás rövid úton, akkor kalap-kabát neki.
2017. szept. 25. 20:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen, itt eleve az alapvető tisztelet, meg a másiknak jót akarás hiányzik leginkább. Aki csak öncélúan szexel, csak az fontos, hogy neki mi a jó, az nem hiszem, hogy szerelemből csinálná. Plusz szerintem az egészségednek se biztos, hogy jó a rendszeres nagyon durva szex. Endometriózis, méhgyulladás stb...
2017. szept. 25. 20:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyértelműen igen. Neked is azt kéne. Nem figyel rád, leszarja az igényeid és nem fontos neki a kölcsönös, élvezetes együttlét. Fiatal vagy, ne ragadj le egy ilyen marha mellett.
2017. szept. 25. 20:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálj? Keress egy normális srácot magadnak. És becsüld magad többre ennél, mint hogy szexuális játékszernek használjanak.
2017. szept. 25. 20:47
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Engem tényleg érdekelne, hogy egy lány miért fekszik rendszeresen olyan pasi alá akivel nem hogy nem jó, de egyenesen rossz a szex.

Annyira jól néz ki a pasi vagy ilyenkor mi van?

2017. szept. 25. 20:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Utolsó ez engem is érdekel.

Egyébként, ha el mondod, hogy neked nem jó és nincs változás akkor egyértelműen le kell lépni.

Ha az nem érdekli, hogy a szex nem jó neked akkor az élet más területein milyen lehet.

2017. szept. 25. 20:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben igen.
2017. szept. 25. 22:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Beteg a pali, biztos valami komplexusait vezeti le rajtad. De te sem vagy 100-as, hogy eddig hagytad.
2017. szept. 25. 22:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Az első ilyennél megmondtam volna neki, hogy ez így nem fog működni, aztán a másodiknál repült volna.

Mi vagy te, egy tárgy amibe beleürít néha, hogy így tűrsz mindent?

2017. szept. 25. 22:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Szaskítottam már vele miatta.

Egy kalap szar volt az ágyban, nulla figyelemmel és ráadásul 10/9 fájt is, amit csinált.

És hiába mondtam neki, hogy kéne változtatni, mintha a falnak beszéltem volna.

A jelenlegi párom pont az ellenkezője, és vele viszont király a szex.

2017. szept. 26. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!