Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tenni? Megtartani vagy eldobni?
Mindenféle lehurrogás, piszkálódás nélkül szeretném, ha tanácsot adnátok, segítenétek.
Van egy személy az életemben, akivel már nagyon sok mindenen átmentünk együtt. Jót, rosszat, mindent átéltünk, amit csak lehet párkapcsolat terén. Mindketten változtunk, de ő nagyon megváltozott. Már számtalanszor a lelkembe tiport, nem hozzá illően beszélt velem. Mindent megpróbáltam, hogy rendbe hozzam az egészet, van, amikor együtt működik, van amikor nem. Mindannyian tudjuk, hogy egy kapcsolathoz két ember kell. Mindenki azt mondja, hogy az lenne a legjobb, ha elengednénk egymást, de ő sem tud elengedni, és én sem őt. Egy olyan személy vagyok, aki hihetetlenül ragaszkodó, odaadó, és ez akár nagyképű, akár nem, igenis nagy szívem van. Akik valaha közel álltak hozzám, tudják, ha szeretek valakit mindent megteszek azért a személyért. Szóval kérlek titeket! Adjatok valami tanácsot! Mit lehetne tenni ezügyben? Mégis mit tegyek, hogy belássa ez a másik személy, hogy ezt rendbe kell hozni, nem pedig tönkretenni, eldobni? Tudom, hogy vannak érzelmei irántam. Nem rövid ideje vagyunk már egymással. De mégis úgy tesz, mintha lósz*rt sem érne a kapcsolatunk. (Bocsánat a kifejezésért, de másképp nem tudom gondolni...) Én nem tudom őt elengedni. Nagyon fontos számomra. Tudom milyen nélküle. Tapasztaltam, és higgyétek el, nem akarom még egyszer azt érezni, amit akkor. Fogalmam sincs mit tegyek, mit mondjak. Én nem akarom ezt a sok, élménydús évet eldobni, hiába van tele rossz emlékekkel. Én látom benne azt a jó embert, akit annakidején megismertem... és ne haragudjatok, hogy nem írtam valami összeszedetten, de egyáltalán nem vagyok stabil jelenleg (sem).
/20 évesek múltunk mind a ketten/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!