Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szeret egyáltalán a párom?
Kettőnk közül csak neki lehetnek problémai. Ilyenkor nekem vigasztalnom kell és megertőnek kell lennem, de ha nekem van bajom, egyszer meghallgat, nem mond semmit, és ha megint felhozom, akkor szerinte nyafogok. Néha napokig nem keres, órák múlva hív vissza, de ha én nem veszem fel elsőre a telefont, akkor biztos direkt figyelmen kívül hagyom vagy a szeretőmmel vagyok. Most már 5 napja beteg vagyok, de azóta felém se nézett, mert nem akarja elkapni a betegségemet. Néha felhív, pár perc alatt lerendez, aztán megy a haverjaihoz. Tegnap este azt mondta, reméli hamar jobban leszek, mert már hiányzik neki hogy találkozzunk. Kérdeztem mit szeretne csinálni majd együtt, erre a válasz az volt, hogy napokig biztos nem enged ki az ágyból. Vagyis a szex hiányzik neki, nekem ez jött le. Ezen nagyon felhúztam magam, azóta nem beszélünk.
Szerintetek én reagálom túl? A férfiak egyszerűen ilyenek? Ezek alapján szerintetek szeret?
"vigasztalnom kell és megertőnek kell lennem,"
KELL = kényszer
Semmit se kell tenned, amit te nem akarsz!
Te választottál egy ilyen alakot, te vagy vele, nem kötelező vele lenned. Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.
Elég lazán kezeli a kapcsolatotokat, és nyilvánvaló, hogy neked számít többet a másik. Lehet, hogy szeret valamennyire, de ez nem jelent semmit szerintem. A tettei leírnak mindent. Először tisztázd magadban, hogy milyen kapcsolatra vágysz. Ha ez megvan, akkor hasonlítsd össze a jelenlegivel, majd beszéld meg a pároddal. Ha legyint rá, ne gondolkodj, hagyd ott. (bár elég egyértelmű a helyzet...)
Nem normális, ha napokig nem keres, nem törődik veled, és ha nem veszed tel a telefont, akkor meggyanúsít azzal, hogy más férfival vagy. Hogy tudod ezt elviselni? Nem bízik benned vagy ennyire nem értékel, ha ilyet feltételez róla. Szerintem neked nem egy ilyen kapcsolatra van szükséged és nem vagy igazán boldog mellette. Én a helyedben szakítanék vele. Értékes időt veszítesz minden egyes perccel, ami rá áldozol és arra is, hogy sajnáld ezt az egészet.
Én ebből azt látom,hogy neki arra vagy jó,hogy kielégítsd az érzelmi és szexuális igényeit (lelki és ürítő szemetes vagy) és ez neki így jó,mivel kvázi rá épül a kapcsolat. Itt az a kérdés,hogy miért vagy így egyáltalán vele? Mert oké,nem szeret,de ezen kívül nem tisztel,nem ismer el,nem érdekled érdemben és nem tart sokra.
Nyílván azért írtad ki ezt a kérdést,mert megmozdult benned valami,az a bizonyos "nem bírom" érzés. Szerintem beszéld meg vele,hogy szeretnéd ha változzon,mert ha nem akkor vége.-ez lenne a legésszerűbb.
Ha már együtt éltek, házasok lesztek, lesz 3 gyerek, és te beteg leszel... Akkor mit csinál? Elmegy otthonról egy nőhöz, csak mert akarja elkapni?
Te is tudod, hogy ez nem egy normális kapcsolat. Én szakítanék vele a helyedben, de te tudod.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!