Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szerintetek mit érez? Szeret vagy sem?
7 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk. Egy ideje rossz a kapcsolatunk, ő kikacsingat, én féltékeny vagyok, nincs közöttünk szex, állandóan megy a vita, mert ő érzelmileg nem ad nekem semmit, akármit csinálok, kedveskedek, a kedvencét főzöm, stb, ő mindig talál valamit, amibe bele tud kötni gusztustalan stílusban.
De másfelől meg eljött velem párterápiára, meg amikor jó volt a kapcsolatunk, akkor voltak közös programok, cirógatások, kedveskedések, stb. Olyankor azt mondja, hogy szeret.
Ma viszont felhoztam, hogy ez így nem jó és hogy mi legyen, menjünk szét vagy oldjuk meg? Mert ha meg akarjuk oldani, akkor kell még a terápia, de ha nem, akkor elköltözök és akkor már tényleg nem fogok többé visszajönni (mert volt már párszor ilyen is). Sírt ő is és azt mondta neki se könnyű, de inkább menjünk szét. Tudomásul vettem és elvonultam sírni. Aztán utánam jött, hogy én min változtatnék... Mondtam, hogy ha ő szét akar menni, akkor már mindegy.
De még ezek után is képes volt velem összeveszni... Hogy neki nincs tiszta alsógatyája (volt, csak nem találta), meg hogy berakott egy mosást, de elmegy kondizni, ugye kiteregetem? Mondtam, hogy nem. Aztán meg valami papírt keresett rajtam, hát mondta, hogy tartsa rendben a dolgait, ne rajtam keresse, mert nem leszek itt... És odaszólt, hogy ó, hát eddig is ő intézett mindent...
De akkor mi a francért csinált úgy, mintha érdekelné? Miért sírt?
25/N
Mert egy ilyen se veled se nelkuled pontra jutott.
Hozzad hasonloan o maga sem tudja mi a baj de erzi hogy nem jo ez igy.
Ez a bizonytalansag kesziti ki ot is.
A javaslatom, hogy nosztalgiazzatok kicsit. Jatszatok el pl ujra az elso randitokat. Valami miatt osszejottetek es egyutt is voltatok 7 evig. Csak ujra meg kell talalni azt a valmit ;)
Hát, én is sírnék, ha el akarna tőlem költözni egy olyan nő, akit még ha lábtörlőként is kezelek, nem szeretek, nem tisztelek, hozzá sem nyúlok, meg akarom csalni, ennek ellenére mégis biztosítja a kényelmet és a biztos pontot.
Remélem látod te is, hogy halott ügy ez a kapcsolat, nem lehet egyszerű ennyi idő után, de mindkettőtöknek jobb lesz, ha szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!