Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre van valami megoldás?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt és kb 1.5 éve együtt is élünk, jól megvagyunk, persze vannak problémáink, de szerencsére tudunk normálisan komunikálni egymással és ezeket megszoktuk beszélni.
A kapcsolatunk első éve nagyon jó volt, viszont pár nappal az évfordulónk után volt a barátomnak egy elég csúnya húzása, amiért majdnem ott is hagytam, de végül adtam neki mégegy esélyt. Azóta elég hullámvölgyes időszakokon vagyunk túl. Főleg az utóbbi időben nem vagyok olyan boldog ebben a kapcsolatban mint régen, aminek az a fő oka, hogy nekem nagyon hiányzik az izgalom a kapcsolatunkból, főleg ez az incidens óta, mert azóta nagyon igyekszik mindent megtenni értem és ezért kicsit ellaposodott az egész. Erről többször is beszéltunk, viszont nem látok változást.
Az egyetemen van egy srác, akivel sok órára együtt járunk és párszor beszélgettünk amikor lyukas óránk volt mindkettőnknek.(Erről tud a barátom) Ő nem az a típus akivel én el tudnék képzelni egy kapcsolatot, de tőle mégis megkapom azt az izgalmat, ami nekem hiányzík (nem történt köztünk semmi, még fel sem merült ilyesmi) és ezért mintha kicsi vonzalmat kezdenék érezni iránta.
Eszem ágában sincs otthagyni vagy megcsalni a barátomat, de nagyon elbizonytalanít ez az egész szituáció és szörnyű lelkiismeret furdalásom van, hogy így érzek.
Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.
Annál a csúnya húzásnál ott kellett volna hagynod és akkor most nem agyalnál a többi dolgon.
Kapcsolat izgalom nélkül, mi ez nyugdíjasklub 80 felett, ugyanmár.
Megoldódott. Kiderült, hogy a srác meleg.
Azért köszönöm a válaszokat.
Megoldódott, aha, majd jön egy másik farok, amibe beleülhetsz...
Inkább a pároddal közös problémán gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!