Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Ha egy pasi azt írja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha egy pasi azt írja nektek, hogy szivesen megsimogatná a feneketek, azzal elvágja magát, vagy inkább bevágódik? Esetleg semleges?

Figyelt kérdés
2017. szept. 20. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerkedés elején tartunk, taszít. Ebből az jön le, hogy csak egy álló fa.szú veréb. Ha már egy ideje ismerném, és bejönne...nem tudom. De inkább semleges. Ezzel nem lehet bevágódni egy valamirevaló nőnél sem. Sajnálom.
2017. szept. 21. 08:03
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha jó pa$y vagy, akkor aranyos/határozott/amiszívénaszáján leszel, ha nem, akkor szexuális zaklató.
2017. szept. 21. 08:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha olyan mondja, aki nem a párom, akkor egyértelműen elvágja magát. Egyedül párkapcsolatban fogadok el ilyen kijelentést.
2017. szept. 21. 09:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát a páromon kívül nem szívesen hallanék ilyesmit mástól.
2017. szept. 21. 11:27
 15/21 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Hehe..ertem szoval a baratod egy kutya s gondolkodas nelkul megteszi amit utasitasz neki, anelkul, hogy megnezze mi valojaban a helyzet. Mert ha a masik elakarja mondani, mi a helyzet de az agresszio elorebb valo, akkor a baratod egy pszihopata, bar ezen nem csodalkonek mivel te is az vagy, ha egybol uszitanad a baratod egy idegenre.

Ha a baratod intelligens, akkor megakarja beszelni a dolgot, fizikai kozbelepes helyett. S akkor te bajba kerulsz, mert ugyesebb vagyok a legtobb ferfinel, hisz nem egyszer voltam ilyen szituban.

Ha a baratod psziho akkor egy picit nehezebb, csak azt kell hazudni, hogy kettonk kozul, o az alfa, az meg hihetelen egyszeru. Aztan megforditani a dolgot.

Amugy sokat elarul rolad s az ertelmi kepessegeidrol, mert mi van ha azt nem veszed eszre, hogy 5 masik haverja eppen nem messze van, s ha meglatjak, hogy a srac bajba kerul, s jonnek s szepen "osszepakoljak" a baratodat, aki "herceget" probalja jatszani, s mehettek a surgossegire.

2017. szept. 21. 11:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az ilyen rögtön ignorálva van. Van párom és ezt poénból sem fogadom el. Nem ilyesfajta lány vagyok.
2017. szept. 21. 11:58
 17/21 anonim ***** válasza:
15# Ja bocs. Ha ciganyrol van szo akkor nyilvan nem all le verekedni, azoknak barhol ott terem rogton 5 haverja kesekkel.
2017. szept. 21. 12:19
 18/21 A kérdező kommentje:

#7 #15

remélem sosem futok össze ilyen nyomorék nővel a való életben

2017. szept. 21. 14:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szöveggel pedig maximum nyomorék nők fognak leállni veled, akik a következő macsógyerek "kő kóla, cica?" beszólására már repülnek is tovább. Bocs, értelmes nőt nem fogsz érdekelni ilyen stílussal.
2017. szept. 21. 15:13
 20/21 Sunshinedoll ***** válasza:

Már miért vágódna be? Tudod te milyen jó s-ggem van és hány ember akarja megsimogatni? Miért pont az az egy lenne különleges?

Nekem kifejezetten ellenszenves lenne egy ilyen nyitás.

2017. szept. 21. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!