Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha egy pasi azt írja nektek, hogy szivesen megsimogatná a feneketek, azzal elvágja magát, vagy inkább bevágódik? Esetleg semleges?
Hehe..ertem szoval a baratod egy kutya s gondolkodas nelkul megteszi amit utasitasz neki, anelkul, hogy megnezze mi valojaban a helyzet. Mert ha a masik elakarja mondani, mi a helyzet de az agresszio elorebb valo, akkor a baratod egy pszihopata, bar ezen nem csodalkonek mivel te is az vagy, ha egybol uszitanad a baratod egy idegenre.
Ha a baratod intelligens, akkor megakarja beszelni a dolgot, fizikai kozbelepes helyett. S akkor te bajba kerulsz, mert ugyesebb vagyok a legtobb ferfinel, hisz nem egyszer voltam ilyen szituban.
Ha a baratod psziho akkor egy picit nehezebb, csak azt kell hazudni, hogy kettonk kozul, o az alfa, az meg hihetelen egyszeru. Aztan megforditani a dolgot.
Amugy sokat elarul rolad s az ertelmi kepessegeidrol, mert mi van ha azt nem veszed eszre, hogy 5 masik haverja eppen nem messze van, s ha meglatjak, hogy a srac bajba kerul, s jonnek s szepen "osszepakoljak" a baratodat, aki "herceget" probalja jatszani, s mehettek a surgossegire.
#7 #15
remélem sosem futok össze ilyen nyomorék nővel a való életben
Már miért vágódna be? Tudod te milyen jó s-ggem van és hány ember akarja megsimogatni? Miért pont az az egy lenne különleges?
Nekem kifejezetten ellenszenves lenne egy ilyen nyitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!