Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel, hogy legyen önbizalma?
A barátnőm eléggé önbizalom hiányos. Nem tudja elképzelni, hogy szeretem és csak Ő kell nekem. Attól fél, hogy egyszer találok nála jobbat és elhagyom, ezért próbál ellökni magától. Nincs hozzászokva, hogy valaki ennyire szeresse, mint én Őt, megijeszti ez és azt hiszi, hogy ez nem igaz. Nem bízik magába, teljesen magába fordult, nem lehet vele normálisan beszélni, vagyis változó (egyik nap lehet vele beszélni és minden rendben van, másik nap meg egyáltalán nem lehet vele beszélni és baromi ellenséges).
Ismerőseim és a kolléganői is mondták, hogy a barátnőm önbizalom és szeretet hiányos. Mindent megteszek érte, nagyon szeretem és ezt ki is mutatom felé.
Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen, ne legyen önbizalom hiányos? (29 éves)
10-es, teljesen igazad van. Olyan nem létezik, hogy probléma mentes ember és probléma mentes kapcsolat.
Szerintetek jó ötlet lenne beszélnek egy pszichológussal? és úgy viselkednék vele, amit tanácsol, hátha jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!