Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha a barátnőm csalafintaságon ért (lányok) és kikapcsolta a telefonját, miután beolvasott nekem? Nem tudok elmenni hozzá személyesen sajnos

Figyelt kérdés
2017. szept. 18. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Menj vissza óvodába és húzgáld meg a lányok haját. Túl sok időd van, túl jó dolgod, túl lusta vagy, kezdj magaddal valamit, mert így normális nőnek nem fogsz kelleni és a meglévő is lapátra fog tenni, utána meg itt fogsz te is picsogni, hogy mit tegyek elhagyott? miért nem találok rendes lányt? stb...
2017. szept. 18. 19:27
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Minnél előbb foglalod le annàl olcsóbb a vonatjegy bécsbe a railjet király! Csokrot itthon vegyél mert kint drága! Ja és a ribizli szüretnek elmúlt az ideje! Ha meg nem bìrod a tàvkapcsot...akkor is kérj bocsánatot. Ja ha mégse mész ki toll papìr/képeslap borìték lsd mentes bélyeg lehet értékeli.
2017. szept. 18. 19:53
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Ő már az exed. Szakított veled.

Majd valamelyik csalafinta lányka megvigasztal. Az exed meg talál helyetted egy helyes osztrák fiút.

2017. szept. 18. 20:44
 14/22 anonim ***** válasza:
9%

"Csalafintaság... hát beszélgettem olyan lányokkal, akiket már sokszor kért, hogy ne és lebuktam sajnos"

Ez nem csalafintaság, hanem nulla. Mikor veszik már tudomásul egyesek, hogy a párjuk nem a kicseszett beosztottjuk, akiknek ők behatározhatnak bármit is?

Eszem-fszom megáll...

Benned meg legyen már annyi tök, hogy ha ilyesmivel próbálkozik valaki, akkor reflexből hajtsd el a búsba a "kérésével" együtt!

Önérzet, ombre.

2017. szept. 18. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

3 óra eljutni Bécsbe, busszal. :D

Többet ülsz a gép előtt egy nap, te srác. :D

2017. szept. 18. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Nem nem tudsz eljutni, hanem nem akarsz! Hatalmas a különbség, az első vonattal ott vagy cirka 3 óra alatt.

De igaza van, nekem sem kéne olyan pasi, aki leszarja a kérésemet és hazudozik.

Vedd úgy, hogy már nem jártok.

2017. szept. 18. 21:44
 17/22 anonim ***** válasza:
18%
sztem találsz jobbat...
2017. szept. 18. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
77%

bécs 3 óra útra sincs pestről, lol.

többet utazok vidékről pestre egyetemre minden hétvégén. :D

2017. szept. 19. 01:00
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Hát az úgy van, hogy az ember rögvest elutazik Bécsbe (vagy Kambodzsa-alsóba is akár...), ha a barátnőjén kitör a pre-menstruációs hiszti.

Ez teljességgel így van!

Abban az esetben, ha mindketten Pesten laknak...

2017. szept. 19. 05:45
 20/22 anonim ***** válasza:
24%

Írj neki e-mailt akkor vagy facebookon...

Ezt meg ne csalafintaságnak nevezed, amit csináltál, mert oltári nagy bunkóság. Gyanítom, nem véletlenül kért meg rá, és volt ott némi chatszex meg "tudom, hogy nyomul rám a csaj, de jó érzés az egómat legyezgetni" jellegű sumákság...

2017. szept. 19. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!