Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsösorban férfiak válaszát várom! Mennyire zavar titeket ha a párotok nem föz? Vagy összejönnétek-e olyan növel?
Koleszos vagyok úgyhogy rá vagyok kényszerítve a főzésre, ha ki akarok törni a szendvics-rántotta-palacsinta ördögi háromszögéből :D
Szóval a lényeg hogy férfi létemre úgy érzem nem főzök olyan rosszul és egész sok féle kaját meg tudok csinálni.
Viszont azt nem bánnám ha a barátnőm tudna főzni (ha lenne)
22/F
Én is a kollégium miatt tanultam meg főzni, nagyon is jól. Nem hinném, hogy egy szerelmes férfit ez zavar. De mindenképpen előny. Legalábbis az én összes férfi ismerősöm le van hengerelve, amikor valami finomat csnálok nekik. A párom meg aztán főleg, büszke rám, hogy értek ezekhez a női dolgokhoz. (Pl. varrni is tudok, 18 éves korom óta van saját varrógépem)
21/L
Így még, hogy anyuci főz rátok, elpoénkodjátok a dolgot, fiúk. De ha majd minden este a falat kaparjátok az éhségtől, akkor ez elég nagy probléma lehet. Nem laza egyáltalán, inkább szánalmas, mikor egy lány ezzel dicsekszik (nem a kérdezőre gondolok).
Szerintem egy lánytól elvárható, h tudjon főzni, és aki komolyabbat tervez, az valamilyen szinten el is várja ezt, hacsak a srácnak nem a főzés a mániája vagy nem épp szakács.
Nő vagyok, de egy pasit nem igazán tudnék tisztelni, ha képtelen ellátni magát. Társat keresel vagy szakácsnőt?
Mi felváltva főzünk, és ez szerintem így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!