Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis mit tegyek, már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek, már nem szeretem, de nem dobhatom ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy marha gáz helyzetben vagyok, egy hülye állat vagyok ezt elfogadom.

Jelenlegi barátnőm viselkedését hisztijeit illetve azt hogy elhanyagolta magát megelégeltem még 2 hónapja. Viszont jelenleg nálam lakik 200km-re az otthonától, ide köti az egyetem. Pénze nem lenne albérletre. Utcára nem fogom kitenni. Igazából el se mondtam neki, hogy nem igazán akarom tovább folytatni. Most hogy lakjunk egymással hónapokig "haragban". Csak simán távolságtartó vagyok és kerülöm még csak nem is alszom mellette. Ő is tudja hogy nincs minden rendben.

Később interneten chatelgetve megismertem egy lányt, és egészen hamar egymásba szerettünk, na és itt a gond. Nagyon bele szerettem a lányba. De otthon a lakásomban lakik egy nő akivel nincs bajom nem haragszom rá, de se szexuálisan nem érdekel, se párkapcsolat ügyileg nem.

Az említett lánnyal soha nem találkoztam még, szóval megcsalásról szó sincs. Nyilván ha odakerül a sor hogy találkozom a lánnyal előtte kitálalok és szakítok.

Minden kétséget kizáróan most én vagyok a bűnbak nem magamat akarom mentegetni. De mi lenne a helyes megoldás? Mint mondtam nem fogom a tanulmányait tönkretéve az utcára rakni, de így együtt lakni nem túl kellemes.

Na jöjjön a sok oltás és szidás, tudom, hogy hülyeség amit csináltam, bár én csak a boldogságot kerestem volna ami meg is lett. :/

2017. szept. 17. 20:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A koli szerintem nem lesz megoldas, nagyon-nagyon nehez bekerulni. Tavaly meg az voltam, de not az egy fore juto keresetunk ezert nem vettek fel, ezert albiban vagyok. (Mondanom sem kell, hogy az a plusz penz igy szepen eluszik, tehat meg rosszabbul is jartunk.)

Szerintem szakits vele mar most es adj neki egy honap haladekot. Alberleteknel is van felmondasi ido, ha egyik naprol a masikra kell mennie az kegyetlenseg volna. Ha meg honapokig halogatod, mondvan a masodik felev jobb lesz azzal mindenkinek hazudsz es ez az osszeeskuves fel fog emeszteni. A legjobb nyilt kartyakkal jatszani.

2017. szept. 18. 11:14
 22/23 A kérdező kommentje:

A koli annyira nem lenne lehet probémás, az egy főre jutó kereset náluk a béka segge alatt, sok kiskorú testvére van, szóval elég sok extra szociális pontja van.

Ha lenne hol laknia én is lazábban kidobnám. De nem fogom tönkretenni a tanulmányait ezzel. Amúgy már nem olyan hülye gyerek mint volt, hogy másért ő elhagyna. Nem anyagias típus, még a jövőbeli fizetését is maradék nélkül beadta volna nekem.

2017. szept. 18. 18:11
 23/23 anonim ***** válasza:

Talán ez gonosz lesz, de ő neked már egy idegen nő, és amúgy sem vagy köteles senki lakhatását biztosítani, legfeljebb majd egyszer a gyerekedét.

Ha nem mehet kollégiumba, akkor is neki kell megoldani, mert így meg magaddal szúrsz ki egy érdektelen idegen nő miatt, aki már nem is jelent neked semmit. Elsősorban koncentrálj magadra, hogy neked mi a jó.

Oké, jófej akarsz lenni, adj neki egy fix időpontot, hogy akkor kell költöznie, és akkor fel tud készülni. De egy hónapnál többet én nem adnék, így is félő, hogy a nyakadon marad.

A saját életed az első, és azt nem tudod élni, amíg őt pesztrálod.

2017. szept. 21. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!