Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, jobban szeretem a barátomat, mint ő engem?
Mintha én több mindent tennék meg érte/értünk, mint ő. Normális ez?
20L (23F)
Az,hogy Te többet teszel a kapcsolatokért még nem jelenti az,hogy jobban szereted a barátodat mint Ő Téged.
Lehet,hogy Te alapjáraton gondoskodóbb, törődőbb, szervezkedőbb alkat vagy mint Ő.
Az,hogy érzelmileg mennyire kötődik Hozzád más alapján ítéld meg, pl. mennyire szorgalmazza azt,hogy találkozzatok, mennyire érzed,hogy jól érzi magát Veled,azokban a helyzetekben amikor együtt vagytok. Ha érzed,hogy törekszik az együttlétre, élvezi azt,ha minél többet vagytok együtt, akkor ne aggódj, minden rendben.
Nyilván máshogy fejezi ki magát, 3 év alatt feltűnt már.
Az a probléma, hogy folyamatos megerősítésre van szükségem.
Én próbálom neki ezért folyamatosan a tudtára adni akármivel, hogy szükségem van rá, fontos nekem. Tőle viszont ritkábban kapok ilyesmit, pl. egész éjjel ölel magához álmában vagy a múltkor vett egy evőeszköz szettet csak úgy, hogy majd ha a közeljövőben összeköltözünk akkor tarthatnánk egy bulit, ami majdnem olyan lenne, mintha összeházasodnánk. Alapvetően gyakran beszélünk közös tervekről, nincs dolog, amiről ne tudnánk beszélni.
Ezt a kérdést is már feltettem neki, de szerinte nem szeretem jobban én őt, csak szimplán én tukmálósabb, romantikusabb vagyok nála. Megjegyzem, ha valaki olyan lenne hozzám, mint én magam, nem biztos, hogy megmaradnék az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!