Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja egyes nőket és férfiakat, ha a párjuknak rajtuk kívül is van élete, ambíciója, társasága, vagy érdeklődési köre?
Figyelt kérdés
Olyan szitura gondolok, ahol a megcsalás ki van zárva.2017. szept. 17. 10:34
11/13 A legrosszabb válasza:
A két exnőmmel jártam így én is, sosem tetszett nekik, hogy amikor elfingták magukat, nem feltétlenül tudtam a rendelkezésükre állni. Szerintük igazán megtehettem volna azt, hogy csapot-papot otthagyok mindent a suliban/melóhelyen/tanfolyamon, és hazaszaladok megvigasztalni a lelkecskéjüket, mert ők éppen unalmukban nem tudták feltalálni magukat.
12/13 anonim válasza:
Elég nagy gáz, ha ez probléma.
De látom, hogy sokan úgy gondolják a párkapcsolatot, hogy ők ketten, a többi 7 millád ember meg mehet a lecsóba.
Ebből szokott nagy baj lenni.
13/13 anonim válasza:
Nekem is ezért lett vége a kapcsolatomnak. Nem zavar, hogy van élete, de sokan átesnek a ló túloldalára és a párjukat kihagyják az életükből. Mi a végére körülbelül heti 3 órát beszélgettünk, de sosem emlékezett még a megbeszélt dolgokra sem, mert mindig a munka, barátok, hobbi, ismerősök körül forgott az agya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!