Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak új munkahelye van, ahol sokkal többet fog keresni, mint eddig. Kevés leszek neki?
Dehogy.
Az én párom is jobban keres, és akaszkodnának is rá, de őt nem érdekli.
Miért érdekelné a párodat? Ő téged szeret.
ha egy kapcsolat az anyagiakon múlik, az már rég nem egészséges.
a kötődést-szeretetet nem pénzben mérik!
Babaaaaaa.
Mivel személyiségbeli fejlődésben nem ugrik egy hatalmasat, nem.
Én az eddigi munkahelyeimen fogok számottevően többet keresni.
Az első amit kigondoltam a kedvesemnek egy viszonylag drága ajándék, de nem az ára miatt, hanem mert nagyon fog neki örülni, csak eddig meg nem is ábrándozhattam volna erről.
Én szeretem, nagyon.
Ő szeret téged?
Ha el akarna hagyni, vagy meg akarna csalni, akkor hidd el, hogy megtette volna már. Még akkor is, ha esetleg a templom egerével állna egy szinten anyagilag. :)
21/L
Esküszöm, először férfinek hittelek. Azok szoktak parázni, ha a barátnőjük hirtelen jobban keres náluk... de nőként...
Örülj, hogy sikeres, és koncentrálj te is a saját munkádra. Vagy ha nem vagy ambíciózus akkor a párodon kivüli magánéletedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!