Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy elveszitem. Mit csinaljak?
20 éves leányzó vagyok.Talizok 1 sráccal mindketten meg akarjuk egymást ismerni.O nyilt srác és beszédes.En visszahúzódo és eloszor igazán szerelmes.Talalkoztunk 2-szer de gyerekkori barátok vagyunk viszont évek óta nem ladtuk egymást.A masodik talinál alig mertem beszélni mindenre szinte mh-oztem zavaromba.Voltak kapcsolataim de a srácok idosebbek voltak o viszont 21.
Megprobalok beszelni és levelet is irtam magarol neki.Talizas alatt utkeresztezodésnél mentunk át és behuztam az ut szelerol mert feltettem de a ruhajanal huztam meg és szerintem rosszul esett neki hogy nem karoltam meg inkabb és ugy huztam volna be.Szegyellem magam és bocsanaatot is kertem de szerintem megjegyezte mert utana mondta menyjunk haza a sétabol.Nagyon aranyos srac en meg felek a szerelem miat es a feltes miatt megutal....Amit nem szeretnek.
Ertlek...
Ez van sarkamra állok ha elveszitem magamravetek.
Koszy
Ne tőle várj el mindent! Hisz egy kapcsolat két emberen múlik. Légy nő! Csináld azt, ami neked jól esik, és úgy gondolod, ő is akarná. Ha ennyire félsz tőle, és szégyelled magad, nem hagyod hogy megismerjem, hogy várod el hogy kapcsolat legyen belőle? Légy nyílt és őszinte!
Sok sikert!
Nagy lány vagyok nem lehetek elénk és beszari...
Koszonom a valaszt jól esett a bíztatás.Harcolni fogok ha nem kellek neki akkor majd másnak..
De nem adom még fel!
Jo éjt!
Elmondjam majd neki miert voltam ilyen?
Azt hinné szerintem gyenge vagyok,es kicsnyes..
Úgy látom, túlaggodalmaskodod a dolgokat.
Szerintem nem olyan nagy "bűn" hogy a ruhájánál húztad meg, (ha nem szakítottad el :D ), hallottam én már szörnyűbb baklövésről is! Ez nem indokolja a találkozások felfüggesztését!
Ha nagyon félénk voltál, lehet nem tudta mire vélni, és azt hitte, nem is tetszik Neked :(
Olyat még nem hallottam, hogy "a szerelem miatt" megutáltak valakit! :D És a féltés sem rossz, egészséges mértékben.
Szerintem ha pár napon belül nem keres, nyugodtan hívd Te!
Koszi értlek,fontos ember szamomra mert még a szuleeit is ismerem.
De értlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!