Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti megengednétek a pártoknak vagy cikinek tartjátok?

Figyelt kérdés
Ti mit csinálnátok abban a helyzetben amikor a párotok meglátná,hogy küszködtök borotválás közben ott lent elég kényesen tudjátok megoldani a szőrtelenítést és akárhogy próbálkoztok nem jön le az összes szőr a nemi szervetekről a párotok pedig felajánlaná,hogy megpróbálja ő leborotválni ott ahol nektek nem sikerült.Nektek ciki lenne vagy elfogadnátok a segítségét vagy ez olyan dolog amit a nők szeretnek maguk megoldani bármibe is kerüljön?
2017. szept. 15. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%

Nem értem, normál esetben mit nem lehet megoldani ezen.

37 hetes terhes vagyok, de a párom csak megnéz, hogy jól sikerült-e. Jelzem, még így is sikerül rendesen, pedig baromira nem tudok semerre hajolni.

Ha esetleg két hét múlva mondjuk még rosszabb lenne, elfogadnám a segítségét, de semmilyen más esetben nem. Fura, hogy amit az ember évek óta csinál, az nem megy.

2017. szept. 15. 22:15
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

"Fura, hogy amit az ember évek óta csinál, az nem megy."

Hol látod, leírva, hogy már évek óta csinálja? Lehet eddig nem csinálta, csak most próbálja, mert szeretne a párja kedvében járni.

2017. szept. 15. 22:24
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
nem, ezt oldja meg mindenki magának
2017. szept. 15. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

Nem ciki,de en epilalom!

N

2017. szept. 15. 23:31
 15/20 anonim ***** válasza:
12%

Sajnállaj mindőtöket.

Tanuljatok inkább.

2017. szept. 16. 09:40
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Nekem az exem néha leborotválta. Utána jött az orál
2017. szept. 16. 11:34
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Megtudhatnám, miért nulla százalék az hogy őt az izgatta ha leborotválja nekem, én pedig ezt néha engedtem neki? Mivel rendszeresen borotválom magamnak, nem dzsungelt kellett leoperálnia...Gondolom, a kérdezőt is ez izgatja, ezért kérdezi...
2017. szept. 16. 13:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Csináltunk ilyet exemmel, igaz ő ajanlotta fel h segít :)

Nem volt gáz. Vicces volt meg izgató.

2017. szept. 16. 16:37
 19/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Ilyenkor (is) szoktam örülni, hogy van elég eszem ahhoz, hogy gyantáztassak inkább :DDD
2017. szept. 16. 16:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Tök jó játék, mi a gond?
2017. szept. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!