Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távolság mekkora akadály? Mit kéne tennem, hogy ápoljam így is a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A barátnőm meg én igen távoli városban élünk!A nyáron találkoztunk párszor és akkor elég jól viszonyult hozzám és elég közel kerültünk egymáshoz!De egy kcisit zárkózott és nyiltan nem mondja ki hogy mit gondol...Aztán jött az iskola és kb csak msn-en emg telefonon beszélünk és nem tudom hogy érdemes e igy tovább folytatni?!Én nagyon szeretem és sztem ő is engem!A távolság kb 250km!2008. okt. 20. 20:51
11/11 anonim válasza:
az én párom 5000km-re dolgozik tőlem és legkorábban februárban látom viszont :( addig marad az msn és a cam, ha szereted tarts ki mellette, ha sokáig nem látjátok egymást úgy később még izgalmasabb lesz a találkozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!