Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megerőszakolás hosszú távú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakolás hosszú távú hatásai?

Figyelt kérdés

16 éves voltam,lassan 4 éve már. Egy házibuliban, edzőtáboros ismerősökkel, de a társaság többsége ismeretlen volt számomra. Elmentem a mosdóba,majd ahogy jöttem ki visszalöktek az ajtóból... még most is remegek, ha eszembe jut. Ezután hónapokig tartó depresszió, önmarcagolás, gyógyszerezés következett, nyugtatóval jártam iskolába és 8-10 szemet is beszedtem egy nap. Borzasztó volt. Nem mondtam el senkinek, nem maradtak barátaim, ellenben lett egy új társaságom, ahol rengeteget piáltam, így úgy éreztem jobban vagyok, túlléptem. Megismertem a barátomat, 3 éve már, együtt élünk, tud erről. Viszont érzem magamon, hogy ahogy úgymond "felnőttem", vagy legalábbis kezdek felnőni rengeteg minden változott bennem. Megtanultam, hogy elnyomjam ezt a történést, de egy pár hónapja egyre inkább kezd előjönni. Nem tudom hova tenni, és félek, hogy visszaesek oda, ahol voltam. Nem tudom mi váltotta ezt ki, de nagyon azt érzem, hogy valami nem okés velem, nem tudom hová tenni magamban. Sajnos a napjaim nagy részét megint ez teszi ki... ami történt. Rettegek. A páromnak nem merem elmondani ezeket, sokszor tőle is megijedek, hirtelen, ok nélkül, ver a szívem, olyankor azt érzem, hogy úristen, bántani fog!!! Mintha megbolondultam volna. Betegségre hivatkozva itthon vagyok két hete, ha ki kell mennem a lakásból valahová azt 3-4 óráig tartó rábeszélés előzi meg saját magammal.Rosszul vagyok a metrón, és sehol sem érzem magam biztonságban, csakis itthon, egyedül. Volt olyan, hogy egy 50 éves férfi fényképezgetett, egy másik lány állitotta le, én a félelemtől teljesen leblokkoltam, szólni sem mertem. Anyámmal fél éve megszakadt a kapcsolatom, miután a párja rám mászott. Állandóan bámulnak, dudálnak, volt, hogy kérték, hogy üljek be az autóba. Nem öltözöm kihívóan, mégis mindig ilyen dolgok történnek velem,szégyenlem magam, azt nézem állandóan, hogy mit kezdjek magammal,

hogy ne vegyenek észre.Folyton agyalok, hogy miért, és nem akarom, hogy megint megismétlődjön. Annyira rettegek az utóbbi időben a férfiaktól, és lassan a saját apámban és páromban sem bízom. Újra csalogat a pia és a nyugtató. Nem tudom ki vagyok, és ki lennék, ha mindez nem történt volna meg? Eddig elfojtottam, de megint zuhanok. Mit tegyek, hogy ne féljek ok nélkül a páromtól? Hogy ne féljek az utcán? A férfiaktól? Valak hasonló cipőben, nektek mi segített helyre jönni, normális embernek lenni?

2017. szept. 14. 00:40
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Fel kellett volna jelenteni azokat a barmokat, nem pedig kussolni. Emiatt eroszakolnak szabadon a ferfiak, mert azt hiszik, ugysincs semmi kovetkezmenye, a nok nem mondjak el senkinek. Idiotak vagytok!
2017. szept. 14. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem "a ferfiak", hanem egyes férfiak. Ha már okoskodsz, legalább ne általánosíts.
2017. szept. 14. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A megoldás erre a nagyon szomorú problémára nem a pia, drog, és egyéb drogként működő xanax és társai.

Szerintem a nagy érzelmi megrázkódtatás mellett pánikbetegséged is van elég keményen, amit kezelni kell pszichiáterrel. Vele kell megbeszélned hogy kúra szerűen hogy szedd, mivel egy ideig (talán 1-2 évig) muszáj szedned hogy kicsit lenyugodj. E mellett pedig terápia kell neked!!!!!!!!!!!!!!!! Pszichológussal vagy pszichiáterrel. Van olyan pszichiáter, aki foglalkozik ilyen terápiával, ami annyit jelent hogy egy teljesen rád, személyre szabott meditációkat épít fel neked, amit az alapján csinál hogy beszélget veled 1-2 hónapig.

Nem olcsó, de piszkosul megéri. És azt leszögezem, hogy ezt a dolgot nem fél év alatt tudod megoldani, hanem évek kellenek hozzá mire rendbe jössz..

Helyre lehet hozni. Viszont terápia és egy ideig gyógyszer mindenképp kell.

Amit tudok én ajánlani, az a rendszeres mozgás és hogy megtanulj relaxálni. Erre jó az agykontroll tanfolyam is.

Nyugi nem szektába akarlak szervezni :D De elég súlyos gondjaid vannak. És ha azt akarod hogy ne a könnyebbik út felé menekülj (pia, gyógyszer), akkor bizony muszáj magadon nagyon nagy lelki erőt venni.

Terápia, egy ideig gyógyszeres kezelés, sport, relaxáció. Ezek együtt nagyon jó hatással lesznek az életedre hogyha RENDSZERESEN csinálod őket.

A párodnak meg szerintem mondd el, ha nagyon nagyon szereted őt. És ő is majd jobban oda figyel rád.

Nagyon nagyon sok szerencsét, kitartást, és erőt kívánok neked!!!!

2017. szept. 14. 00:54
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Mindenkeppen szakemberhez kell menned.

Lehet, mas problemad is van, ha nem birod a metrot es mindenhol felsz.

Az utcan rendszeresen bamulnak meg mindenkit, szolnak be. Ignorald.

Biztos vagyok benne, mas is a gondod. A nyugtato, alkohol nem megoldas. Ugy latszik, erre is van nemi hajlamod.

Surgosen keress fel orvost, mert ezt egyedul nem fogod tudni megoldani.

2017. szept. 14. 01:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdodo panikbetegseged van,kerj kulso segitseget,mielott beszippant ez az egesz.Egyedul ezt nem fogod tudni megoldani,sok-sok belso munka egy szakemberrel.Nagyon sajnalom ami tortent,jobbulast kivanok!
2017. szept. 14. 07:14
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Valmit biztos hogy nagyon rosszul csinalsz ha rendszersen rad dudalnak, be akarnak ultetni az autoba, anyad parja is rad maszik. Persze nem a te hibad hogy masok mit csinalnak, de amig ilyen primitiv orszagban elunk a tobbseghez kell alkalmazkodnod a sajat erdekedben.

A szorongasodon meg pszichiater tud segiteni, a haziorvos beutal.

2017. szept. 14. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!